Фьолнир Рейкявик - Валур Рейкявик

04.06.2018 22:15
Фьолнир Рейкявик Валур Рейкявик
0 - 2

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.72 футболни прогнози непознати

Футболният мач между отборите на Фьолнир Рейкявик и Валур Рейкявик е от 8-ия кръг на настоящето първенство от Висша Лига на Исландия.

Домакините са 5-ти в таблицата със събрани 9 точки, натрупани след 2 победи, 3 равенства и една загуба от старта на сезона, като в изиграните 6 двубоя имат голова разлика 10-9. На домашна сцена отборът има 3 срещи, в които е записал 2 равенства и 1 загуба и все още е без победа у дома, отбелязал е 5 попадения в противниковата врата и е получил 6 попадения в мрежата си.

Гостуващият отбор на Валур Рейкявик се намира на 6-то място в класирането с общ актив от 9 точки, натрупани след 2 победи, 3 равенства и една загуба от старта на сезона, като в изиграните общо 6 двубоя е реализирал 9 гола и е позволил да му вкарат 8 попадения във вратата си. Като гост тимът е играл 2 двубоя, в които е записал 1 равенство и 1 загуба и все още няма победа навън, реализирал е само едно попадение в противниковата врата и е допуснал 2 попадения в мрежата си.

В последните си два домакински мача съставът на Фьолнир Рейкявик претърпя загуба с 2-3 от тима на ФХ Хафнарфьордур, а при последната си изява у дома записа равенство 1-1 с тима на КР Рейкявик. В предишните си 2 гостувания Валур Рейкявик стигна до равен 0-0 срещу отбора на Викингур Рейкявик и допусна неуспех с 1-2 от Гриндавик.

В последните 10 изиграни срещи между двата противника, тимът на Фьолнир Рейкявик има спечелени 2 победи, Валур Рейкявик има спечелени 3 успеха, а 5 мача са завършили при равен резултат, при обща голова разлика 17-20. В предишните 5 двубоя на своя терен Фьолнисвьолур с тима на Валур Рейкявик, футболистите на Фьолнир Рейкявик имат една победа и 4 равенства.

По-обиграният отбор са играчите на отбора домакин. И очаквам да имат предимство по време на мача, но и съставът на гостите от Валур Рейкявик не са слаби. И очакванията ми са са за една напрегната и интересна футболна среща като не изключвам и равенството. Залогът е за домакините, че няма да загубят мача - прогноза 1X.

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.72 футболни прогнози непознати