Стумбрас Каунас - ФК Тракай

19.06.2018 18:00
Стумбрас Каунас ФК Тракай
1 - 0

Прогноза: 2    Среден Коефициент: 1.88 футболни прогнози непознати

В първенството на Литва, футболистите на Стумбрас Каунас и ФК Тракай се срещат в директен сблъсък от 17-ия кръг на А Лига.

Играчите на тима домакин се намират на 5-та позиция във временното класиране с 19 точки, след 5 победи, 4 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 16 мача са успели да вкарат 12 попадения във вратата на противниците си и са позволили да им отбележат 15 гола в собствената мрежа. На своя терен съставът е играл 7 мача досега, в които е записал една победа, 1 равенство и 5 загуби, вкарал е 4 попадения във вратата на гостуващите тимове и е получил 8 гола в мрежата си.

Гостуващият състав на ФК Тракай е 3-ти в таблицата с 24 точки, натрупани след 6 победи, 6 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 18 двубоя има голова разлика 22-18. На чужд терен тимът е играл 9 двубоя до момента, в които има 3 победи, 4 равенства и 2 загуби, реализирал е 12 попадения във вратата на противниците си и е допуснал 7 попадения в мрежата си.

В предишните си 10 двубоя във всички турнири тимът на Стумбрас Каунас има на сметката си 3 победи, 2 равенства и 5 загуби, при обща голова разлика 6-10. В последните си 5 домакинства съставът има 1 победа и 4 загуби. В тези двубои Домакините са отбелязали 4 попадения във вратата на своите гости и са инкасирали 6 попадения в своята мрежа.

В предишните си 10 официални мача футболистите на ФК Тракай имат на сметката си 4 победи, 3 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 9-5. В последните си 5 гостувания съставът има една победа, 3 равенства и 1 загуба. В тези мачове Гостите са реализирали 3 попадения в мрежата на приемащите ги тимове и са допуснали 2 попадения в собствената мрежа.

В последните си два домакински мача тимът на Стумбрас Каунас допусна 2 поредни поражения - 0-2 от ФК Тракай и с 0-2 от Кауно Жалгирис. В последните си 2 гостувания съставът на ФК Тракай постигна две равенства - 0-0 с тима на Лиетава Йонава и 1-1 с състава на Кауно Жалгирис.

В последните 10 изиграни срещи между двата тима, отборът на Стумбрас Каунас е спечелил една победа, отбора на ФК Тракай има постигнати 5 успеха, а 4 двубоя са завършили реми, при обща голова разлика 7-13. В предишните 5 двубоя на своя терен НФА с ФК Тракай, Домакините от Стумбрас Каунас нямат победа, 3 равенства и 2 загуби.

Лoгично би било гостите да имат превес от първата до последната минута на двубоя и съвсем заслужено да вземат победата. Ето защо прогнозирам почти гарантирана победа за тима на ФК Тракай - Прогноза 2.

Прогноза: 2    Среден Коефициент: 1.88 футболни прогнози непознати