Вааякоски Ювяскюля - МиКи Микели

28.06.2018 18:30
Вааякоски Ювяскюля МиКи Микели
3 - 1

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.61 футболни прогнози познати

Мачът между отборите на Вааякоски Ювяскюля и МиКи Микели е от 11-ия кръг на настоящето първенство от Каконен Група А на Финландия.

Играчите на Вааякоски Ювяскюля са 9-ти в класирането с актив от 12 точки, постигнати след 3 победи, 3 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 10 мача имат голова разлика 15-8. Пред собствените си привърженици съставът е играл 4 мача, в които има 1 равенство и 3 загуби и все още няма нито една победа у дома, отбелязал е един гол в противниковата врата и е позволил да му вкарат 5 попадения във вратата си.

Гостуващият отбор на МиКи Микели е 6-ти в класирането с актив от 14 точки, записани след 4 победи, 2 равенства и 4 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 10 двубоя е успял да вкара 13 попадения във вратата на противниците си и е позволил да му вкарат 11 попадения във вратата си. При гостуванията си отборът има 5 мача досега, в които е записал една победа и 4 загуби, при обща голова разлика 4-9.

В предишните си две домакински срещи Вааякоски Ювяскюля има 2 поражения - 0-1 от състава на Кески-Уусимаа и с 0-2 от отбора на ПЕПО Лапеенранта. В последните си два мача на чужд терен МиКи Микели допусна поражение с 0-1 от състава на МИПА и победи с 1-0 срещу Кески-Уусимаа.

.

По-силният отбор са футболистите на Вааякоски Ювяскюля. И очакванията ми са да имат надмощие по време на сблъсъка, но и гостуващия отбор не са за подценяване. И очакванията ми са са за един интересен и напрегнат сблъсък като е напълно възможно срещата да завърши без победител. Със сигурност домакините няма да загубят този двубой - двоен шанс прогноза 1X.

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.61 футболни прогнози познати