Атирау - Кизилжар Петропавл

01.07.2018 16:30
Атирау Кизилжар Петропавл
0 - 0

Прогноза: 1    Среден Коефициент: 1.78 футболни прогнози непознати

Футболистите на Атирау и Кизилжар Петропавл се срещат в сблъсък от 16-ия кръг на настоящият сезон от Висша Лига в Казахстан.

Домакините се намират на 12-то място във временното класиране с актив от 11 точки, след 2 победи, 5 равенства и 8 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 15 срещи имат отрицателна голова разлика 10-21. Като домакин съставът е играл 7 срещи досега, в които има една победа, 2 равенства и 4 загуби, при голова разлика 3-9.

Гостуващият отбор на Кизилжар Петропавл е 11-ти във временното класиране с актив от 14 точки, събрани след 4 победи, 2 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 16 мача е реализирал 12 попадения в противниковата врата и е допуснал 25 попадения в собствената мрежа. Като гост отборът е изиграл 8 мача, в които е записал 1 победа и 7 загуби, реализирал е 5 попадения във вратата на приемащите го тимове и е позволил да му вкарат 17 попадения в мрежата си.

В последните си две срещи у дома отборът на Атирау допусна две поредни поражения - 1-3 от Кайрат Алмати и с 0-2 от Тобол Костанай. В последните си две срещи навън отборът на Кизилжар Петропавл надви с 1-0 срещу състава на Тобол Костанай, a в предишната си визита загуби с 1-2 от Жетису Талдикорган.

В предишният двубой между двата тима, тимът на Атирау не е спечелил нито една победа, отбора на Кизилжар Петропавл също няма спечелена нито 1 победа, а един сблъсък е завършил с равенство.

Домакините са доста по-добрият състав към момента и моите очаквания са да контролират развоя на събитията на терена от самото начало на двубоя и в крайна сметка съвсем заслужено да увеличат точковия си актив с нови три точки. Лично за мен Кизилжар Петропавл няма да съумеят да си тръгнат поне с една точка от днешния мач - Прогноза 1.

Прогноза: 1    Среден Коефициент: 1.78 футболни прогнози непознати