Одеволд - Твоокерш

09.07.2018 20:00
Одеволд Твоокерш
0 - 3

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.44 футболни прогнози непознати

Срещата между тимовете на Одеволд и Твоокерш е от 16-ия кръг на сезона от Първа Дивизия - Юг на Швеция.

Играчите на домакините са 7-ми в таблицата с временното класиране с общ актив от 24 точки, събрани след 7 победи, 3 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 14 мача имат отрицателна голова разлика 21-22. Като домакин съставът е изиграл 7 двубоя, в които е записал 6 победи, 1 равенство и все още няма загуба у дома, реализирал е 13 гола във вратата на противниците си и е получил 3 гола в мрежата си.

Отборът на гостите от Твоокерш е 5-ти във временното класиране с актив от 26 точки, натрупани след 8 победи, 2 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 14 мача е реализирал 22 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 17 попадения в своята мрежа. При гостуванията си отборът е играл 7 срещи досега, в които има 4 победи и 3 загуби, при обща голова разлика 9-9.

В последните си два домакински мача отборът на Одеволд записа 2 поредни победи - с 3-1 срещу тима на Енгелхолм и с 1-0 срещу Атвидаберг. В предишните си два мача, в които е гостувал, тимът на Твоокерш допусна 2 поредни поражения - с 0-3 от Торнс и с 1-2 от тима на Шьовде АИК.

В предишните 2 двубоя между двата съперника, тимът на Одеволд няма записана нито 1 победа, тима на Твоокерш също няма спечелена нито една победа, а в 2 срещи двата тима са си поделили точките, при общо голово съотношение 5-5. В предишната среща у дома с Твоокерш, футболистите на Одеволд нямат победа и едно равенство.

Обосновка показва, че по-силният отбор са домакините, но и гостите не са слаби. И очакванията ми са са за една напрегната и интересна среща като е възможно съставите да не излъчат победител. Със сигурност домакините няма да загубят този мач - двоен шанс прогноза 1X.

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.44 футболни прогнози непознати