Ел Гуна - Ал Масри Порт Саид

02.08.2018 17:00
Ел Гуна Ал Масри Порт Саид
0 - 1

Прогноза: 2    Среден Коефициент: 1.50 футболни прогнози познати

В шампионата на Египет, футболистите на Ел Гуна и Ал Масри Порт Саид играят в сблъсък от 2-ия кръг на Висша Лига.

Домакините се намират на 11-то място в таблицата с нула точки от началото на новия шампионат, като имат голова разлика 0-0. На своя стадион отборът все още не е изиграл нито един мач до момента, като все още не е успял да се разпише във вратата на своите гости и все още не е получил нито един гол в своята мрежа.

Тимът на гостите от Ал Масри Порт Саид се намира на 11-та позиция в таблицата с временното класиране без записана точка, от началото на новия сезон, като има голова разлика 0-0. Като гост съставът все още не е изиграл нито една среща досега, като все още не е вкарал нито един гол в противниковата мрежа и все още не е получил нито едно попадение в мрежата си.

В предишните си две срещи на своя терен отборът на Ел Гуна завърши наравно 0-0 с отбора на ЕНППИ Кайро и допусна загуба с 1-2 от Вади Дегла. В предишните си две срещи на чужд терен съставът на Ал Масри Порт Саид стигна до равен 1-1 срещу състава на Исмаили Исмаилия, a в последната си визита допусна загуба с 0-2 от Ал Ахли Кайро.

В последните 5 изиграни срещи между двата съперника, тимът на Ел Гуна е спечелил 2 успеха, отбора на Ал Масри Порт Саид също е спечелил 2 успеха, а една среща е завършил реми, при общо голово съотношение 4-4. В последните 3 срещи на своя терен срещу тима на Ал Масри Порт Саид, Домакините от Ел Гуна са записали една победа и 2 загуби.

По-качественият тим към днешна дата определено са гостите и логично е да се очаква да владеят инциативата на терена през по-голямата част от двубоя и накрая без проблеми да увеличат точковия си актив с още три важни точки. Според мен домакините едва ли ще успеят да стигнат поне до равен в днешния мач - Прогноза 1.

Прогноза: 2    Среден Коефициент: 1.50 футболни прогнози познати