Морнар Бар - Ловчен Цетине

15.08.2018 18:30
Морнар Бар Ловчен Цетине
2 - 4

Прогноза: X2    Среден Коефициент: 1.40 футболни прогнози познати

bet365

В 3-ия кръг на текущото първенство в Първа Лига на Черна Гора се изправят тимовете на Морнар Бар и Ловчен Цетине.

Домакините са на 9-то място в класирането с една спечелена точка, след едно равенство и една загуба от старта на сезона, като все още гони първата си победа, като в изиграните общо 2 двубоя са отбелязали 1 гола и са получили 4 гола в своята мрежа. На собствения си терен тимът все още няма изиграна среща досега, като все още не е вкарал нито един гол в противниковата врата и все още не е инкасирал нито един гол в мрежата си.

Тимът на гостите от Ловчен Цетине е втори във временното класиране с общ сбор от 4 точки, след 1 победа и едно равенство, като отбора все още не е допуснал загуба от началото на шампионата, като в изиграните общо 2 срещи има положителна голова разлика 2-1. При визитите си съставът има един мач до момента, в който е записал една победа, вкарал е само един гол във вратата на своите домакини и все още не е получил нито едно попадение в своята мрежа.

В последните си две домакинства тимът на Морнар Бар има поражение с 0-1 от Ловчен Цетине, а в последното си домакинство успя да спечели с 3-1 срещу Гарбал Радановичи. В последните си 2 гостувания тимът на Ловчен Цетине има загуба с 2-7 от отбора на Титоград Подгорица и записа пълен успех с 1-0 над Гарбал Радановичи.

В последните 10 играни двубоя между двата отбора, тимът на Морнар Бар е постигнал една победа, състава на Ловчен Цетине има записани 8 успеха, а в 1 среща двата отбора не са съумели да се победят, при общо голово съотношение 6-20. В предишните 5 срещи пред своите привърженици с състава на Ловчен Цетине, играчите на Морнар Бар нямат победа, едно равенство и 4 поражения.

Изнесените факти в анализа показват, че по-обиграният отбор са гостите от Ловчен Цетине, но и домакините не са за подценяване. И очакванията ми са са за един интересен и напрегнат спектакъл като е възможно срещата да завърши без победител. Спокойно можем да дадем прогноза X2, като по-рисковите играчи могат да пробват и 2.

Прогноза: X2    Среден Коефициент: 1.40 футболни прогнози познати

bet365