Зоненхоф Гроссашпах - Аален

03.09.2018 20:00
Зоненхоф Гроссашпах Аален
1 - 1

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.37 футболни прогнози познати

bet365

В Германия, футболните състави на Зоненхоф Гроссашпах и Аален се изправят в сблъсък от 7-ия кръг на Трета Лига.

Играчите на тима домакин заемат 14-то място в таблицата с временното подреждане с 6 точки, записани след 1 победа, 3 равенства и една загуба от започването на първенството, като в изиграните 5 мача имат положителна голова разлика 5-4. Като домакин отборът е изиграл 2 мача досега, в които е записал 2 равенства, отбелязал е едно попадение в противниковата мрежа и е допуснал само едно попадение в мрежата си.

Гостуващият отбор на Аален е 17-ти в таблицата с актив от 4 точки, от 1 победа, едно равенство и 3 загуби от началото на първенството, като в изиграните 5 мача е отбелязал 5 гола в противниковата врата и е допуснал 9 попадения в собствената мрежа. При гостуванията си съставът е играл 2 срещи досега, в които е записал едно равенство и 1 загуба и все още няма нито една победа навън, при голова разлика 0-1.

В предишните си два домакински мача тимът на Зоненхоф Гроссашпах има 2 ремита - 1-1 срещу състава на Унтерхахинг и 0-0 срещу състава на Мепен. В последните си две гостувания съставът на Аален стигна до равен 0-0 срещу Унтерхахинг и загуби с 0-1 от отбора на Мепен.

В последните 6 играни сблъсъка между двата съперника, съставът на Зоненхоф Гроссашпах е спечелил 2 успеха, състава на Аален също има записани 2 успеха, а 2 мача са завършили с равенство, при общо голово съотношение 6-8. В предишните 3 срещи на своя стадион Мехатроник Арена с Аален, футболистите на Зоненхоф Гроссашпах имат 1 победа и 2 равенства.

Играчите на състава домакин като цяло са по-класният отбор, но и гостуващия отбор са на прилично ниво. И очаквам са за един интересен и напрегнат сблъсък като е напълно възможно и равен резултат. С голяма доза увереност можем да заложим, че домакините няма да загубят мача - прогноза 1X.

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.37 футболни прогнози познати

bet365