ДРБ Тадженант - КАББ Ареридж

11.09.2018 19:00
ДРБ Тадженант КАББ Ареридж
3 - 1

Прогноза: 1    Среден Коефициент: 2.00 футболни прогнози познати

bet365

В среща от 6-ия кръг на настоящето първенство от Национален Шампионат в Алжир, тимът на ДРБ Тадженант посреща пред собствените си почитатели отбора на КАББ Ареридж.

Футболистите на тима домакин са 16-ти в класирането с нула точки след 4 загуби от началото на новия сезон, като в изиграните общо 4 срещи имат отрицателна голова разлика 3-8. Пред своите почитатели тимът е изиграл 2 срещи, в които има 2 поражения,, реализирал е едва едно попадение в мрежата на своите гости и е позволил да му отбележат 3 гола в мрежата си.

Съставът на гостите от КАББ Ареридж се намира на 13-та позиция във временното подреждане с общ актив от 3 точки, след 3 равенства и една загуба от започването на шампионата, като все още гони първата си победа, като в изиграните общо 4 мача има голова разлика 2-4. При гостуванията си съставът има 2 мача досега, в които е записал 1 равенство и една загуба и все още не е записал нито една победа навън, отбелязал е 2 гола в противниковата мрежа и е позволил да му вкарат 4 попадения в мрежата си.

В последните си две домакински срещи тимът на ДРБ Тадженант допусна 2 поражения - 0-1 от състава на МК Алжир и с 1-2 от НА Хюсеин Дей. В предишните си две гостувания КАББ Ареридж стигна до равен 1-1 срещу МК Оран и загуби с 1-3 от тима на УСМ Алжир.

.

Домакините са в доста по-стабилно игрово състояние и e логично да превъзхождат гостите през по-голямата част от мача и закономерно да надделеят над днешния си противник. Всеки друг изход от двубоя, различен от успех за домакините, според мен би бил голяма изненада - Прогноза 1.

Прогноза: 1    Среден Коефициент: 2.00 футболни прогнози познати

bet365