Мехелен - Вестерло

23.09.2018 17:00
Мехелен Вестерло
2 - 0

Прогноза: 1    Среден Коефициент: 1.83 футболни прогнози познати

bet365

Срещата между отборите на Мехелен и Вестерло е от 7-ия кръг на настоящият шампионат на Първа Дивизия Б на Белгия.

Футболистите на отбора домакин са 6-ти в таблицата с актив от 6 точки, след една победа, 3 равенства и 2 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 6 мача имат отрицателна голова разлика 7-8. Пред собствените си почитатели отборът е играл 2 мача досега, в които има една победа и една загуба, реализирал е 2 попадения във вратата на своите гости и е допуснал 2 попадения във вратата си.

Гостуващият тим на Вестерло заема първо място във временното класиране с 13 точки, натрупани след 4 победи, едно равенство и 1 загуба от началото на шампионата, като в изиграните общо 6 мача има положителна голова разлика 13-8. Далеч от дома отборът е играл 2 мача досега, в които има 1 победа, едно равенство и все още няма поражение навън, при голова разлика 4-2.

В предишните си две домакински срещи съставът на Мехелен падна с 1-2 от Ломел и спечели с 1-0 срещу Тубиз. В предишните си 2 гостувания тимът на Вестерло стигна до равен 1-1 срещу Беершот Вилрийк, a в последното си гостуване успя да победи с 3-1 срещу състава на Оуд Хеверле Льовен.

.

Логично е да се очаква футболистите на тима домакин да контролират положението на терена от самото начало на двубоя и в крайна сметка безпроблемно да добавят важни три точки към актива си. Предпочитанията ми са в полза на тима на Мехелен - Прогноза 1.

Прогноза: 1    Среден Коефициент: 1.83 футболни прогнози познати

bet365