Фрей Тебю - Йонкьопинг Содра

08.10.2018 20:00
Фрей Тебю Йонкьопинг Содра
1 - 1

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.44 футболни прогнози познати

bet365

Тимовете на Фрей Тебю и Йонкьопинг Содра играят помежду си в двубой в настоящият шампионат в Суперетан Лига в Швеция.

Футболистите на Фрей Тебю са 11-ти в таблицата с общ сбор от 28 точки, събрани след 8 победи, 4 равенства и 13 загуби през сезона, като в изиграните общо 25 двубоя са успели да отбележат 38 попадения в противниковата врата и са инкасирали 50 попадения в своята мрежа. На домашна сцена тимът е изиграл 12 срещи до момента, в които има 5 победи, 3 равенства и 4 загуби, при голова разлика 19-24.

Гостуващият отбор на Йонкьопинг Содра е на 12-то място във временното подреждане с актив от 27 точки, постигнати след 7 победи, 6 равенства и 12 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 25 мача има отрицателна голова разлика 24-33. Навън отборът е играл 12 двубоя досега, в които е записал 4 победи, едно равенство и 7 загуби, отбелязал е 10 гола във вратата на своите домакини и е позволил да му отбележат 14 гола във вратата си.

В последните си 10 официални двубоя футболистите на Фрей Тебю имат в актива си 5 победи и 5 загуби, при обща голова разлика 20-21. В последните си 5 домакински срещи отборът е с 3 победи, едно равенство и една загуба. В тези мачове Домакините са реализирали 9 гола във вратата на своите гости и са допуснали 9 гола в своята мрежа.

В последните си 10 срещи във всички турнири играчите на Йонкьопинг Содра имат записани 2 победи, 2 равенства и 6 загуби, при голова разлика 10-16. В предишните си 5 срещи като гост отборът има едно равенство и 4 загуби и не са постигнали нито една победа. В тях Гостите са се разписали само веднъж в противниковата мрежа и са допуснали 6 гола в своята мрежа.

В последните си два домакински мача тимът на Фрей Тебю допусна загуба с 1-5 от Халмстад, а в предишната си изява у дома успя да се наложи с 2-1 срещу отбора на Йоргрите. В последните си две срещи като гост Йонкьопинг Содра завърши наравно 0-0 срещу Йостерс, a в последната си визита загуби с 0-2 от тима на Фалкенберг.

В предишните 3 изиграни срещи между двата противника, отборът на Фрей Тебю не е спечелил нито една победа, а състава на Йонкьопинг Содра има записани 3 победи, при обща голова разлика 0-4. В последната среща пред своите привърженици с Йонкьопинг Содра, Домакините от Фрей Тебю нямат победа и 1 загуба.

Анализът показва, че по-добрият отбор са футболистите на отбора домакин, но и гостите от Йонкьопинг Содра са обиграни. И очаквам са за една напрегната и интересна футболна среща като е възможен и равния резултат. Така че, за футболистите на домакините, като не изключвам и равния резултат - прогноза двоен шанс 1X.

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.44 футболни прогнози познати

bet365