АС Аин Млила - ЖС Саура

09.10.2018 17:00
АС Аин Млила ЖС Саура
0 - 0

Прогноза: X2    Среден Коефициент: 1.35 футболни прогнози познати

bet365

В шампионата на Алжир, футболните състави на АС Аин Млила и ЖС Саура се изправят в среща от 10-ия кръг на Национален Шампионат.

Играчите на АС Аин Млила са 10-ти в класирането със събрани 10 точки, след 2 победи, 4 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 9 двубоя са реализирали 6 попадения във вратата на съперниците си и са позволили да им вкарат 9 попадения в собствената мрежа. На своя терен отборът е изиграл 4 двубоя до момента, в които е записал една победа, 3 равенства и все още няма загуба у дома, отбелязал е 2 попадения в противниковата мрежа и е позволил да му отбележат едва едно попадение в мрежата си.

Отборът на гостите от ЖС Саура се намира на 5-та позиция във временното подреждане с актив от 13 точки, събрани след 4 победи, едно равенство и 4 загуби през сезона, като в изиграните 9 мача е отбелязал 9 гола във вратата на противниците си и е позволил да му отбележат 4 попадения в собствената мрежа. Навън отборът има 5 мача, в които има 1 победа, 1 равенство и 3 загуби, отбелязал е само едно попадение във вратата на противниците си и е позволил да му вкарат 3 гола във вратата си.

В последните си две домакински срещи тимът на АС Аин Млила постигна 2 равенства - 0-0 с състава на ДРБ Тадженант и 1-1 срещу тима на МО Бежая. В предишните си две срещи навън тимът на ЖС Саура загуби с 0-1 от отбора на ДРБ Тадженант и постигна победа с 1-0 над тима на МО Бежая.

.

По-твърдият отбор са гостуващият тим на ЖС Саура. И очаквам да имат превъзходство по време на футболния сблъсък, но и играчите на АС Аин Млила са обиграни. И очакванията ми са са за една напрегната и интересна среща като е възможно съставите да не излъчат победител. Изразявам силни предпочитания към играчите на гостите, като не изключвам и равенството - прогноза X2.

Прогноза: X2    Среден Коефициент: 1.35 футболни прогнози познати

bet365