Ал Файсали - Ал Вехда Мека

20.12.2018 16:50
Ал Файсали Ал Вехда Мека
3 - 0

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.44 футболни прогнози познати

bet365

Футболната среща между тимовете на Ал Файсали и Ал Вехда Мека е от 14-ия кръг на текущият сезон на Професионална Лига в Саудитска Арабия.

Домакините са на 9-то място в класирането с актив от 17 точки, след 4 победи, 5 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 13 мача са вкарали 19 попадения в противниковата врата и са получили 17 гола в мрежата си. Пред собствените си почитатели отборът е изиграл 7 мача досега, в които има 3 победи, 3 равенства и една загуба, реализирал е 13 гола във вратата на гостуващите тимове и е получил 8 гола в мрежата си.

Гостуващият отбор на Ал Вехда Мека се намира на 6-то място в таблицата с временното класиране със събрани 21 точки, събрани след 6 победи, 3 равенства и 4 загуби от старта на сезона, като в изиграните 13 мача има положителна голова разлика 16-13. При гостуванията си тимът е изиграл 6 мача, в които е записал 3 победи, 2 равенства и една загуба, реализирал е 9 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 6 гола във вратата си.

В предишните си 2 домакинства отборът на Ал Файсали постигна 2 равни срещи - 0-0 срещу Ал Насър Рияд и 1-1 с Ал Етифак Дамам. В последните си две срещи на чужд терен тимът на Ал Вехда Мека има пълен успех с 2-1 срещу тима на Ал Насър Рияд, a в предишният си мач навън загуби с 1-2 от тима на Ал Етифак Дамам.

В последните 8 играни сблъсъка между двата отбора, отборът на Ал Файсали е спечелил 6 успеха, отбора на Ал Вехда Мека няма записана нито една победа, а в 2 срещи двата отбора са си разделили точките, при обща голова разлика 17-11. В предишните 4 срещи на своя терен с отбора на Ал Вехда Мека, футболистите на Ал Файсали са постигнали 4 победи.

По-коравият отбор са домакините. И очакванията ми са да имат преимущество през по-голямата част от сблъсъка, но и играчите на Ал Вехда Мека не са слаби. И очакванията ми са са за един интересен и напрегнат спектакъл като е възможен и равния резултат. Спокойно можем да дадем прогноза 1X, като по-рисковите играчи могат да пробват и 1.

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.44 футболни прогнози познати

bet365