Апоел Марморек - Апоел Кфар Саба

31.12.2018 19:00
Апоел Марморек Апоел Кфар Саба
0 - 4

Прогноза: 2    Среден Коефициент: 1.61 футболни прогнози познати

bet365

Футболната среща между тимовете на Апоел Марморек и Апоел Кфар Саба е от 18-ия кръг на текущото първенство в Лига Леумит в Израел.

Домакините са 16-ти в класирането с актив от 6 точки, след 6 равенства и 10 загуби от започването на първенството, като все още търси първата си победа, като в изиграните 16 двубоя са вкарали 7 попадения във вратата на съперниците си и са допуснали 29 гола във вратата си. На домашна сцена съставът е играл 8 срещи до момента, в които има 5 равенства и 3 загуби и все още не е записал нито една победа у дома, вкарал е 5 гола в противниковата врата и е допуснал 9 гола в мрежата си.

Гостуващият тим на Апоел Кфар Саба е 2-ри във временното класиране с 31 точки, постигнати след 9 победи, 4 равенства и 3 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 16 срещи е реализирал 26 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 18 попадения в собствената мрежа. На чужд терен отборът има 8 двубоя досега, в които е записал 4 победи, 2 равенства и 2 загуби, вкарал е 10 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 6 гола в своята мрежа.

В предишните си 10 официални двубоя футболистите на Апоел Марморек имат записани 3 равенства и 7 загуби и нямат победа, при голова разлика 5-20. В предишните си 5 домакински двубоя отборът е записал 2 равенства и 3 загуби и са без победа. В тези мачове Домакините са реализирали 4 попадения във вратата на своите съперници и са допуснали 8 гола в собствената врата.

В последните си 10 изиграни срещи във всички турнири играчите на Апоел Кфар Саба са записали 4 победи, 3 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 13-15. В последните си 5 гостувания тимът е записал 2 победи, 1 равенство и 2 загуби. В тези двубои Гостите са отбелязали 4 гола във вратата на своите противници и са позволили да им вкарат 4 попадения в своята мрежа.

В последните си два мача на своя терен Апоел Марморек има поражение с 1-2 от отбора на Апоел Назарет Илит и успя да стигне до равенство 1-1 с Апоел Ришон Лецион. В последните си 2 гостувания Апоел Кфар Саба има 2 победи - с 1-0 над отбора на Апоел Акре и с 1-0 над състава на Макаби Назарет.

В последните 3 изиграни мача между двата отбора, Апоел Марморек има спечелена една победа, а отбора на Апоел Кфар Саба е постигнал 2 победи, при общо голово съотношение 3-4. В последната среща у дома срещу Апоел Кфар Саба, Домакините от Апоел Марморек са постигнали 1 победа.

Логично е гостите да контролират развоя на събитията на терена по време на мача и почти безпроблемно да надделеят над своя днешен съперник. Със сигурност гостите от Апоел Кфар Саба ще спечелят днешната среща - Прогноза 2.

Прогноза: 2    Среден Коефициент: 1.61 футболни прогнози познати

bet365