Вияновенсе - Рекреативо

07.01.2019 18:00
Вияновенсе Рекреативо
1 - 3

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.40 футболни прогнози непознати

bet365

Тимовете на Вияновенсе и Рекреативо играят помежду си в сблъсък от 19-ия кръг в шампионата на Сегунда Дивисион Б Група 4 в Испания.

Играчите на отбора домакин са 14-ти в таблицата с актив от 21 точки, натрупани след 4 победи, 9 равенства и 5 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 18 срещи са вкарали 16 попадения и са позволили да им вкарат 17 попадения в мрежата си. Като домакин съставът има 9 двубоя, в които има 4 победи, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 8-6.

Гостуващият състав на Рекреативо заема 7-мо място в таблицата с временното подреждане с 28 точки, натрупани след 8 победи, 4 равенства и 6 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 18 срещи има положителна голова разлика 18-16. При гостуванията си тимът има 8 мача до момента, в които е записал 3 победи, 1 равенство и 4 загуби, отбелязал е 7 гола във вратата на своите домакини и е допуснал 9 гола в мрежата си.

В последните си 10 мача във всички турнири футболистите на Вияновенсе са записали 4 победи, 5 равенства и една загуба, при голова разлика 11-7. В предишните си 5 домакинства съставът има 4 победи, едно равенство и нито една загуба. В тези двубои Домакините са вкарали 6 попадения в противниковата врата и са допуснали само едно попадение в собствената мрежа.

В последните си 10 мача във всички турнири футболистите на Рекреативо имат на сметката си 5 победи, 1 равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 12-11. В предишните си 5 мача на чужд терен отборът е записал 2 победи и 3 загуби. В тези мачове Гостите са вкарали 4 гола във вратата на своите противници и са позволили да им отбележат 6 гола в собствената мрежа.

В предишните си две срещи Вияновенсе постигна две поредни победи - 1-0 срещу отбора на Атлетико Малагеньо и 2-0 срещу отбора на Севиля Атлетико. В последните си две срещи на чужд терен съставът на Рекреативо записа победа с 3-2 срещу състава на Талавера де ла Рейна и допусна неуспех с 0-2 от състава на Линенсе.

В предишните 6 играни сблъсъка между двата противника, тимът на Вияновенсе има спечелени 3 победи, състава на Рекреативо е записал 2 успеха, а в 1 мач двата тима са си разделили точките, при общо голово съотношение 6-4. В предишните 3 двубоя на своя стадион срещу тима на Рекреативо, Домакините от Вияновенсе имат 3 победи.

По-добрият отбор са домакините. И очаквам да имат предимство през по-голямата част от футболната среща, но и гостите са добри. И очаквам са за един интересен и напрегнат мач като е напълно възможен и равния резултат. С голяма увереност можем да заложим, че домакините няма да загубят мача - прогноза 1X.

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.40 футболни прогнози непознати

bet365