МК Алжир - КР Белуиздад

17.01.2019 18:45
МК Алжир КР Белуиздад
1 - 1

Прогноза: 1    Среден Коефициент: 1.53 футболни прогнози непознати

bet365

Футболната среща между отборите на МК Алжир и КР Белуиздад е от 18-ия кръг на първенството от Национален Шампионат на Алжир.

Играчите на тима домакин са 3-ти в класирането с общ актив от 27 точки, записани след 7 победи, 6 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 17 двубоя имат голова разлика 19-18. Като домакин отборът има 8 срещи до момента, в които е записал 3 победи, 2 равенства и 3 загуби, реализирал е 9 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 11 попадения във вратата си.

Отборът на гостите от КР Белуиздад е на 16-то място във временното класиране с актив от 12 точки, постигнати след 3 победи, 6 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните 17 срещи е реализирал 13 гола в противниковата врата и е инкасирал 19 попадения в мрежата си. Като гост тимът е играл 8 мача досега, в които има една победа, 3 равенства и 4 загуби, реализирал е 6 гола във вратата на своите домакини и е позволил да му отбележат 10 гола във вратата си.

В последните си 10 изиграни двубоя във всички турнири играчите на МК Алжир имат на сметката си 5 победи, 4 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 12-6. В предишните си 5 срещи пред собствените си фенове тимът е с 3 победи, едно равенство и една загуба. В тях Домакините са реализирали 8 попадения във вратата на своите съперници и са допуснали 4 гола в собствената мрежа.

В предишните си 10 официални срещи футболистите на КР Белуиздад са постигнали 2 победи, 4 равенства и 4 загуби, при голова разлика 9-9. В предишните си 5 гостувания тимът е постигнал 1 победа, 2 равенства и 2 загуби. В тях Гостите са реализирали 4 гола във вратата на своите съперници и са позволили да им вкарат 5 гола в собствената мрежа.

В последните си два домакински мача тимът на МК Алжир падна с 0-1 от УСМ Бел-Абес и победи с 4-1 срещу състава на ДРБ Тадженант. В последните си две гостувания КР Белуиздад загуби с 0-1 от състава на УСМ Бел-Абес, a в предишната си визита завърши наравно 1-1 срещу състава на АС Аин Млила.

В предишните 10 изиграни срещи между двата съперника, тимът на МК Алжир е спечелил 3 победи, състава на КР Белуиздад има спечелени 4 победи, а в 3 срещи двата съперника са си разделили точките, при общо голово съотношение 5-6. В предишните 5 двубоя пред своите привърженици срещу състава на КР Белуиздад, Домакините от МК Алжир имат 3 победи и 2 равенства.

Футболистите на домакините от МК Алжир определено са по-обиграният отбор в момента и e логично да водят играта до самия край на футболния мач и без особени проблеми да увеличат актива си с три ценни точки. Така, че предпочитанията ми са за сто процентова победа за МК Алжир - Прогноза 1.

Прогноза: 1    Среден Коефициент: 1.53 футболни прогнози непознати

bet365