НА Хюсеин Дей - ДРБ Тадженант

31.01.2019 16:00
НА Хюсеин Дей ДРБ Тадженант
0 - 0

Прогноза: 1    Среден Коефициент: 1.50 футболни прогнози непознати

bet365

В мач от 20-ия кръг на шампионата на Национален Шампионат на Алжир, тимът на НА Хюсеин Дей приема на своя стадион състава на ДРБ Тадженант.

Футболистите на НА Хюсеин Дей са на 6-то място във временното подреждане с 26 точки, след 7 победи, 5 равенства и 6 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 18 мача са вкарали 15 гола и са позволили да им вкарат 17 попадения в мрежата си. У дома отборът е играл 9 срещи досега, в които има 4 победи, 2 равенства и 3 загуби, реализирал е 5 попадения в противниковата врата и е получил 5 попадения в мрежата си.

Гостуващият отбор на ДРБ Тадженант е 15-ти във временното подреждане с 17 точки, от 4 победи, 5 равенства и 8 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 17 срещи е успял да отбележи 19 гола и е позволил да му отбележат 26 попадения в мрежата си. На чужд терен съставът е изиграл 8 двубоя досега, в които е записал 3 равенства и 5 загуби и все още не е записал нито една победа навън, реализирал е 11 попадения във вратата на посрещащите го отбори и е допуснал 20 попадения във вратата си.

В предишните си 10 срещи във всички турнири футболистите на НА Хюсеин Дей са постигнали 4 победи, едно равенство и 5 загуби, при обща голова разлика 8-12. В последните си 5 домакински срещи отборът е с 2 победи, едно равенство и 2 загуби. В тях Домакините са отбелязали 2 попадения във вратата на своите противници и са допуснали 3 гола в своята мрежа.

В последните си 10 официални срещи футболистите на ДРБ Тадженант имат на сметката си 2 победи, 4 равенства и 4 загуби, при голова разлика 11-16. В последните си 5 гостувания тимът е записал 2 равенства и 3 загуби и не са постигнали нито една победа. В тези срещи Гостите са реализирали 8 попадения в противниковата мрежа и са допуснали 14 гола в собствената мрежа.

В предишните си две домакински срещи съставът на НА Хюсеин Дей загуби с 0-1 от тима на КС Константин и успя да победи с 1-0 срещу КАББ Ареридж. В последните си две срещи, в които е гостувал, съставът на ДРБ Тадженант записа равен 3-3 срещу КС Константин, a в предишното си гостуване допусна поражение с 1-4 от МК Алжир.

В последните 7 двубоя между двата тима, тимът на НА Хюсеин Дей има постигнати 3 успеха, отбора на ДРБ Тадженант има записана 1 победа, а 3 мача са завършили при равен резултат, при обща голова разлика 11-8. В последните 3 двубоя пред своите почитатели срещу ДРБ Тадженант, играчите на НА Хюсеин Дей са записали 2 успеха и 1 равенство.

Обосновкатабезспорно доказва, че по-силният тим към настоящия момент като цяло са играчите на тима домакин и e логично да владеят положението от първата до последната минута на мача и в крайна сметка без проблеми да грабнат трите точки. Твърдо давам прогноза 1.

Прогноза: 1    Среден Коефициент: 1.50 футболни прогнози непознати

bet365