Апоел Назарет Илит - Апоел Акре

11.02.2019 19:00
Апоел Назарет Илит Апоел Акре
0 - 0

Прогноза: 1    Среден Коефициент: 1.90 футболни прогнози непознати

bet365

В първенството на Израел, футболните състави на Апоел Назарет Илит и Апоел Акре се изправят един срещу друг в директен сблъсък от 24-ия кръг на Лига Леумит.

Играчите на Апоел Назарет Илит са водачи в класирането с общ актив от 41 точки, натрупани след 11 победи, 8 равенства и 3 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 22 мача са вкарали 32 гола в противниковата врата и са получили 18 гола в мрежата си. На своя стадион съставът е изиграл 11 двубоя досега, в които има 5 победи, 5 равенства и една загуба, отбелязал е 15 попадения в противниковата врата и е допуснал 7 гола в мрежата си.

Гостуващият тим на Апоел Акре е на 9-то място в класирането с 28 точки, натрупани след 6 победи, 10 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 22 двубоя има голова разлика 20-22. При гостуванията си тимът е изиграл 11 двубоя, в които има 3 победи, 5 равенства и 3 загуби, реализирал е 9 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 13 попадения в мрежата си.

В предишните си 10 официални двубоя тимът на Апоел Назарет Илит има на сметката си 5 победи, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 13-8. В предишните си 5 домакинства съставът е с 2 победи, 3 равенства и нито една загуба. В тези двубои Домакините са реализирали 6 попадения в противниковата врата и са допуснали 2 гола в собствената врата.

В предишните си 10 изиграни срещи във всички турнири отборът на Апоел Акре е постигнал 3 победи, 5 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 11-11. В последните си 5 срещи като гост съставът е с 1 победа, 2 равенства и 2 загуби. В тези срещи Гостите са отбелязали 2 гола в противниковата врата и са позволили да им отбележат 8 попадения в своята врата.

В предишните си два домакински мача Апоел Назарет Илит има равен 0-0 с Макаби Назарет, а в последната си изява у дома се наложи с 4-1 срещу състава на Апоел Ришон Лецион. В последните си 2 гостувания Апоел Акре записа две поредни равни срещи - 0-0 с Апоел Катамон Йерусалим и 1-1 срещу Апоел Ашкелон.

В предишните 3 мача между двата съперника, Апоел Назарет Илит няма нито 1 победа, Апоел Акре е постигнал 2 победи, а в един сблъсък двата противника са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 1-6. В последната среща на своя терен Грийн с тима на Апоел Акре, играчите на Апоел Назарет Илит нямат победа и 1 загуба.

Обосновкатаочевидно доказва, че по-добрият тим като цяло са домакините и логично би било да държат под контрол развоя на събитията на терена от самото начало на мача и в крайна сметка почти безпроблемно да увеличат актива си с три ценни точки. Моите предпочитания са изцяло в полза на футболистите на Апоел Назарет Илит - Прогноза 1.

Прогноза: 1    Среден Коефициент: 1.90 футболни прогнози непознати

bet365