Клуб Африкан Тунис - Сфаксиен Сфакс

11.04.2019 17:00
Клуб Африкан Тунис Сфаксиен Сфакс
0 - 1

Прогноза: 1    Среден Коефициент: 2.53 футболни прогнози непознати

bet365

В сблъсък от 19-ия кръг на шампионата в Професионална Лига 1 в Тунис се изправят отборите на Клуб Африкан Тунис и Сфаксиен Сфакс.

Домакините са 5-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 25 точки, записани след 7 победи, 4 равенства и 6 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 17 мача са реализирали 15 попадения в противниковата врата и са инкасирали 15 попадения в мрежата си. Пред своите фенове отборът има 8 мача досега, в които е записал 5 победи и 3 загуби, при обща голова разлика 9-9.

Гостуващият състав на Сфаксиен Сфакс е втори в таблицата с временното класиране с 34 точки, събрани след 9 победи, 7 равенства и една загуба от началото на шампионата, като в изиграните общо 17 срещи е успял да отбележи 21 гола и е получил 9 попадения в собствената врата. На чужд терен тимът е изиграл 9 срещи до момента, в които има 3 победи, 5 равенства и 1 загуба, реализирал е 10 попадения във вратата на своите домакини и е получил 7 гола в мрежата си.

В предишните си 10 изиграни срещи във всички турнири футболистите на Клуб Африкан Тунис са постигнали 6 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 12-5. В предишните си 5 домакински мача съставът е записал 4 победи и една загуба. В тези мачове Домакините са вкарали 7 попадения в мрежата на своите гости и са допуснали 3 гола в собствената мрежа.

В последните си 10 официални двубоя футболистите на Сфаксиен Сфакс имат в актива си 3 победи, 6 равенства и една загуба, при голова разлика 10-7. В предишните си 5 мача като гост тимът има 1 победа, 3 равенства и една загуба. В тези мачове Гостите са реализирали 6 гола в мрежата на приемащите ги състави и са позволили да им вкарат 6 попадения в собствената мрежа.

В предишните си два домакински мача отборът на Клуб Африкан Тунис записа 2 победи - 1-0 срещу състава на Хамам-Лиф и с 1-0 срещу състава на Стад Габесиен. В последните си два мача като гост съставът на Сфаксиен Сфакс стигна до равен 1-1 срещу УС Татауин и загуби с 1-2 от отбора на Есперанс де Тунис.

В предишните 10 играни двубоя между двата противника, съставът на Клуб Африкан Тунис има постигнати 2 успеха, отбора на Сфаксиен Сфакс е постигнал 5 победи, а 3 двубоя са завършили реми, при обща голова разлика 10-16. В последните 5 срещи у дома срещу Сфаксиен Сфакс, играчите на Клуб Африкан Тунис са записали 3 успеха, едно равенство и една загуба.

Домакините определено са в значително по-стабилно игрово състояние и моите очаквания са да контролират развоя на действията на терена от самото начало на мача и накрая напълно заслужено да спечелят победата. Надали гостите ще успеят да спечелят и една точка днес - Прогноза 1.

Прогноза: 1    Среден Коефициент: 2.53 футболни прогнози непознати

bet365