Фламуртари Прищина - Гниляне

03.10.2019 15:30
Фламуртари Прищина Гниляне
1 - 4

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.33 футболни прогнози непознати

bet365

В сблъсък от 9-ия кръг на настоящето първенство от Суперлига в Косово, Фламуртари Прищина приема на своя стадион състава на Гниляне.

Футболистите на домакините заемат 9-та позиция в класирането с актив от 7 точки, записани след 2 победи, 1 равенство и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 7 срещи са успели да вкарат 7 гола във вратата на противниците си и са позволили да им отбележат 16 попадения в своята мрежа. На домашна сцена съставът има 4 мача, в които има 2 победи, едно равенство и 1 загуба, отбелязал е 5 попадения в противниковата врата и е получил 6 попадения в мрежата си.

Гостуващият тим на Гниляне е 6-ти във временното класиране с 12 точки, след 4 победи и 3 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 7 двубоя има голова разлика 10-7. Като гост отборът е изиграл 4 срещи, в които има 2 победи и 2 загуби, реализирал е 7 гола във вратата на противниците си и е позволил да му вкарат 6 гола в мрежата си.

В последните си 2 домакинства отборът на Фламуртари Прищина постигна пълен успех с 2-0 срещу Дукагини Клина, а при предишното си домакинство допусна неуспех с 1-5 от отбора на Лапи Подуево. В предишните си две срещи, в които е гостувал, съставът на Гниляне победи с 2-0 срещу Дреница Србица, a в предишното си гостуване загуби с 1-2 от състава на Прищина.

В последните 6 мача между двата състава, Фламуртари Прищина има спечелена една победа, тима на Гниляне има постигнати 2 успеха, а 3 двубоя са завършили при равен резултат, при общо голово съотношение 2-3. В предишните 2 мача на своя стадион срещу Гниляне, играчите на Фламуртари Прищина нямат победа, едно равенство и 1 загуба.

Фактите показват, че по-добрият отбор са домакините, но и играчите на гостите са доста обиграни. И очакванията ми са са за един интересен и напрегнат спектакъл като е напълно възможен и равния резултат. Спокойно можем да дадем прогноза 1X, като по-рисковите играчи могат да пробват и 1.

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.33 футболни прогнози непознати

bet365