СПАЛ - Парма

05.10.2019 16:00
СПАЛ Парма
1 - 0

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.33 футболни прогнози познати

bet365

Играчите на СПАЛ и Парма се изправят в двубой от 7-ия кръг на сезона в Серия А в Италия.

Домакините се намират на 19-та позиция във временното подреждане с общ актив от 3 точки, след една победа и 5 загуби от старта на първенството, като в изиграните 6 мача имат отрицателна голова разлика 5-13. Пред своите привърженици съставът е изиграл 3 мача до момента, в които е записал 1 победа и 2 загуби, при обща голова разлика 5-7.

Гостуващият тим на Парма е 9-ти във временното класиране с актив от 9 точки, след 3 победи и 3 загуби от започването на сезона, като в изиграните 6 мача има голова разлика 8-9. На чужд терен съставът е играл 2 мача, в които е записал една победа и 1 загуба, реализирал е 3 попадения в противниковата врата и е допуснал 3 гола в мрежата си.

В предишните си 2 домакинства тимът на СПАЛ спечели с 2-1 срещу Лацио и допусна неуспех с 1-3 от Лече. В предишните си 2 гостувания отборът на Парма победи с 3-1 срещу тима на Удинезе и допусна неуспех с 0-2 от Лацио.

В последните 2 играни двубоя между двата противника, тимът на СПАЛ има постигнати 2 победи, а отбора на Парма няма нито една победа, при обща голова разлика 4-2. В последната среща на своя стадион срещу Парма, футболистите на СПАЛ са постигнали 1 победа.

Анализът показва, че по-твърдият отбор са домакините, но и отборът на гостите от Парма не са за подценяване. И очакванията ми са са за една напрегната и интересна среща като е напълно възможен и равния изход. С голяма увереност можем да заложим, че домакините няма да загубят мача - прогноза 1X.

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.33 футболни прогнози познати

bet365