Прищина - Фероникели Глоговац

06.11.2019 19:00
Прищина Фероникели Глоговац
2 - 3

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.33 футболни прогнози непознати

bet365

Футболният мач между съставите на Прищина и Фероникели Глоговац е от 14-ия кръг на шампионата от Суперлига в Косово.

Футболистите на отбора домакин са 4-ти в таблицата с общ сбор от 24 точки, от 7 победи, 3 равенства и 3 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 13 мача са реализирали 14 гола във вратата на противниците си и са допуснали 5 гола в мрежата си. На домашна сцена тимът има 6 двубоя до момента, в които е записал 4 победи, 1 равенство и една загуба, при голова разлика 7-2.

Отборът на гостите от Фероникели Глоговац е 7-ми в таблицата със събрани 19 точки, натрупани след 6 победи, 1 равенство и 6 загуби от започването на първенството, като в изиграните 13 мача има положителна голова разлика 19-14. Като гост тимът е изиграл 6 мача, в които има 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, вкарал е 5 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 6 гола в мрежата си.

В предишните си две домакински срещи съставът на Прищина има 2 победи - с 1-0 над тима на Дрита Гниляне и с 2-0 срещу Фламуртари Прищина. В последните си два мача като гост Фероникели Глоговац спечели с 1-0 срещу Вучтрия Вучитрън, a в предишният си мач навън допусна поражение с 0-1 от Дреница Србица.

В предишните 7 изиграни срещи между двата състава, отборът на Прищина има спечелена една победа, тима на Фероникели Глоговац има спечелени 2 успеха, а 4 срещи са завършили наравно, при общо голово съотношение 2-3. В предишните 2 мача пред своите почитатели с Фероникели Глоговац, Домакините от Прищина нямат победа и 2 равенства.

Обосновка показва, че по-класният отбор са домакините, но и футболистите на гостите играят приличен футбол. И очаквам са за една напрегната и интересна футболна среща като е възможно и равенство. Със сигурност домакините няма да загубят този двубой - двоен шанс прогноза 1X.

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.33 футболни прогнози непознати

bet365