Спортиво Лукеньо - Ривър Плейт Асунсион

12.11.2019 23:00
Спортиво Лукеньо Ривър Плейт Асунсион
1 - 2

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.40 футболни прогнози непознати

bet365

Футболният сблъсък между тимовете на Спортиво Лукеньо и Ривър Плейт Асунсион е от 18-ия кръг на сезона на Примера Дивисион в Парагвай.

Домакините заемат 12-та позиция в таблицата с 16 точки, след 4 победи, 4 равенства и 8 загуби от началото на първенството, като в изиграните 16 двубоя са реализирали 14 попадения и са инкасирали 25 гола в собствената мрежа. На домашна сцена тимът има 8 срещи, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 4 загуби, при голова разлика 5-11.

Отборът на гостите от Ривър Плейт Асунсион е 11-ти в класирането с 17 точки, от 4 победи, 5 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 16 двубоя има отрицателна голова разлика 13-16. На чужд терен отборът е играл 8 срещи, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 4 загуби, вкарал е 8 попадения във вратата на приемащите го състави и е позволил да му отбележат 10 гола в собствената мрежа.

В последните си 10 официални двубоя тимът на Спортиво Лукеньо има записани 3 победи, 2 равенства и 5 загуби, при голова разлика 8-16. В последните си 5 мача у дома съставът е постигнал 2 победи и 3 загуби. В тях Домакините са отбелязали 3 гола във вратата на своите противници и са допуснали 7 попадения в собствената врата.

В предишните си 10 мача във всички турнири футболистите на Ривър Плейт Асунсион имат в актива си 3 победи, 3 равенства и 4 загуби, при голова разлика 5-7. В предишните си 5 гостувания съставът е постигнал една победа, 1 равенство и 3 загуби. В тях Гостите са реализирали 3 попадения в мрежата на своите домакини и са позволили да им вкарат 6 попадения в своята мрежа.

В предишните си два мача Спортиво Лукеньо има две поредни победи - 1-0 срещу Гуарани Асунсион и 1-0 срещу състава на Олимпия Асунсион. В последните си 2 гостувания съставът на Ривър Плейт Асунсион има загуба с 0-1 от отбора на Сол де Америка, a в предишната си визита успя да стигне до равен 1-1 срещу Насионал Асунсион.

В последните 7 срещи между двата тима, съставът на Спортиво Лукеньо има постигнати 5 успеха, отбора на Ривър Плейт Асунсион има спечелена една победа, а 1 мач е завършил при равен резултат, при обща голова разлика 11-4. В предишните 3 срещи на своя стадион Фелисиано Касерес срещу Ривър Плейт Асунсион, Домакините от Куре-Луке са записали 3 победи.

По-класният отбор са футболистите на домакините от Спортиво Лукеньо. И очаквам да имат превъзходство по време на мача, но и гостите не са посредствени. И очакванията ми са са за един интересен и напрегнат сблъсък като е възможно срещата да завърши без победител. Така че, за футболистите на домакините, като не изключвам и равния резултат - прогноза двоен шанс 1X.

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.40 футболни прогнози непознати

bet365