Чертаново Москва - Балтика Калининград

13.11.2019 18:00
Чертаново Москва Балтика Калининград
3 - 1

Прогноза: 1    Среден Коефициент: 2.25 футболни прогнози познати

bet365

Футболните тимове на Чертаново Москва и Балтика Калининград излизат в двубой от 23-ия кръг на първенството от Футболна Национална Лига на Русия.

Домакините са 4-ти във временното класиране с актив от 42 точки, събрани след 11 победи, 9 равенства и 2 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 22 двубоя имат положителна голова разлика 27-14. Пред собствените си почитатели отборът е изиграл 10 срещи до момента, в които има 4 победи, 4 равенства и 2 загуби, вкарал е 14 попадения във вратата на съперниците си и е получил 9 гола в мрежата си.

Гостуващият състав на Балтика Калининград се намира на 6-та позиция в класирането с общ сбор от 36 точки, натрупани след 10 победи, 6 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 22 двубоя има голова разлика 30-18. Като гост съставът има 12 двубоя до момента, в които има 5 победи, 4 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 16-10.

В последните си 10 официални двубоя играчите на Чертаново Москва са постигнали 6 победи, 3 равенства и 1 загуба, при голова разлика 14-5. В последните си 5 домакински срещи отборът има 2 победи, 2 равенства и една загуба. В тях Домакините са отбелязали 9 попадения в противниковата мрежа и са позволили да им вкарат 5 попадения в собствената мрежа.

В предишните си 10 мача във всички турнири отборът на Балтика Калининград е с 6 победи, 3 равенства и една загуба, при обща голова разлика 16-6. В последните си 5 мача далеч от дома си отборът е постигнал 2 победи, 2 равенства и една загуба. В тези двубои Гостите са реализирали 5 гола в противниковата мрежа и са допуснали 3 попадения в собствената мрежа.

В предишните си два мача съставът на Чертаново Москва постигна две победи - 1-0 срещу Текстилщик Иваново и 4-0 срещу състава на Факел Воронеж. В предишните си два мача като гост отборът на Балтика Калининград спечели с 2-0 срещу Шинник Ярославл и допусна неуспех с 0-1 от отбора на Чайка Песчанокопское.

В последните 3 играни мача между двата съперника, тимът на Чертаново Москва има спечелени 2 успеха, а отбора на Балтика Калининград има спечелена една победа, при общо голово съотношение 5-4. В предишната среща на своя стадион с тима на Балтика Калининград, играчите на Чертаново Москва имат 1 победа.

Фактите безспорно доказват, че по-добрият тим към момента са футболистите на Чертаново Москва и логично е да се очаква да превъзхождат отбора гост от първата до последната минута на срещата и накрая безпроблемно да спечелят срещу противника си. Всеки друг резултат от мача, различен от победа за домакините от Чертаново Москва, според мен би бил голяма изненада - Прогноза 1.

Прогноза: 1    Среден Коефициент: 2.25 футболни прогнози познати

bet365