Гокулам Керала - Ченай Сити

09.01.2020 15:30
Гокулам Керала Ченай Сити
2 - 3

Прогноза: 1    Среден Коефициент: 1.90 футболни прогнози непознати

bet365

В двубой от 6-ия кръг на текущият шампионат на И-Лига на Индия, футболният тим на Гокулам Керала посреща на своя стадион футболистите на Ченай Сити.

Играчите на Гокулам Керала са 6-ти в таблицата с временното класиране с 7 точки, след 2 победи, едно равенство и една загуба през сезона, като в изиграните общо 4 мача имат голова разлика 5-4. Като домакин отборът е играл 2 двубоя, в които има 1 победа, едно равенство и все още няма загуба у дома, при обща голова разлика 3-2.

Съставът на гостите от Ченай Сити е 8-ми в таблицата с временното класиране с общ сбор от 5 точки, събрани след 1 победа, 2 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 5 двубоя има отрицателна голова разлика 6-8. Далеч от дома отборът е изиграл 3 срещи до момента, в които е записал едно равенство и 2 загуби и все още не е записал нито една победа навън, реализирал е 3 гола в противниковата мрежа и е допуснал 6 гола в собствената мрежа.

В предишните си две срещи Гокулам Керала победи с 2-1 срещу НЕРОКА Имфал, а в предишното си домакинство завърши наравно 1-1 с тима на Айзол. В предишните си два мача като гост тимът на Ченай Сити завърши наравно 1-1 срещу тима на Айзол и загуби с 1-2 от тима на Реал Кашмир.

В предишните 4 двубоя между двата състава, тимът на Гокулам Керала има записана една победа, отбора на Ченай Сити има записани 2 успеха, а 1 мач е завършил с равен резултат, при обща голова разлика 6-7. В последните 2 мача у дома с Ченай Сити, футболистите на Гокулам Керала нямат победа, едно равенство и 1 загуба.

Домакините са по-обиграният състав в момента и моите очаквания са да доминират по време на срещата и в крайна сметка без особени проблеми да спечелят трите точки. Надали Ченай Сити ще могат да вземат дори 1 точка днес - Прогноза 1.

Прогноза: 1    Среден Коефициент: 1.90 футболни прогнози непознати

bet365