Апоел Кфар Саба - Бней Йехуда

20.01.2020 19:00
Апоел Кфар Саба Бней Йехуда
0 - 1

Прогноза: 2    Среден Коефициент: 2.20 футболни прогнози познати

bet365

В двубой от 19-ия кръг на настоящият шампионат на Висша Лига в Израел излизат отборите на Апоел Кфар Саба и Бней Йехуда.

Играчите на домакините от Апоел Кфар Саба са на 12-та позиция във временното класиране с актив от 17 точки, натрупани след 4 победи, 5 равенства и 9 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 18 двубоя са успели да отбележат 13 гола и са инкасирали 23 попадения в мрежата си. У дома съставът е изиграл 8 мача, в които има 2 равенства и 6 загуби и все още е без победа у дома, при обща голова разлика 2-12.

Гостуващият отбор на Бней Йехуда е на 9-то място в класирането с 21 точки, постигнати след 5 победи, 6 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 18 срещи е реализирал 16 попадения в противниковата врата и е инкасирал 20 попадения в мрежата си. При визитите си отборът е изиграл 9 срещи до момента, в които има 3 победи, 4 равенства и 2 загуби, вкарал е 9 попадения в мрежата на своите домакини и е допуснал 8 гола в мрежата си.

В последните си 10 официални мача играчите на Апоел Кфар Саба имат на сметката си 2 победи, 3 равенства и 5 загуби, при голова разлика 5-12. В последните си 5 домакински двубоя отборът е постигнал 1 равенство и 4 загуби и нямат нито една победа. В тези двубои Домакините са се разписали само веднъж в противниковата мрежа и са инкасирали 9 гола в своята мрежа.

В последните си 10 официални срещи играчите на Бней Йехуда са записали 3 победи, 2 равенства и 5 загуби, при обща голова разлика 11-14. В предишните си 5 гостувания отборът има 2 победи, 1 равенство и 2 загуби. В тези мачове Гостите са реализирали 6 гола в противниковата врата и са позволили да им отбележат 6 попадения в собствената врата.

В предишните си два мача у дома отборът на Апоел Кфар Саба има две поредни поражения - 0-3 от тима на Ирони Кирят Шмона и 1-2 от тима на Макаби Нетаня. В предишните си два мача, в които е гостувал, тимът на Бней Йехуда има поражение с 1-2 от Ирони Кирят Шмона и постигна пълен успех с 3-0 срещу Макаби Нетаня.

В последните 10 играни двубоя между двата противника, отборът на Апоел Кфар Саба е спечелил 2 успеха, състава на Бней Йехуда е постигнал 5 успеха, а в 3 двубоя двата съперника са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 8-12. В предишните 5 срещи на своя терен Левита срещу тима на Златните, играчите на Апоел Кфар Саба нямат победа, 2 равенства и 3 поражения.

Гостите са в доста по-добра моментна форма и моите очаквания са да владеят инциативата на терена от първата до последната минута на футболната среща и без особени проблеми да се доберат до победата. Предпочитанията ми са в полза на футболистите на Бней Йехуда - Прогноза 2.

Прогноза: 2    Среден Коефициент: 2.20 футболни прогнози познати

bet365