Левадиакос - Панахайки

17.02.2020 15:00
Левадиакос Панахайки
2 - 1

Прогноза: 1    Среден Коефициент: 1.40 футболни прогнози познати

bet365

В Гърция, отборите на Левадиакос и Панахайки се срещат в сблъсък от 18-ия кръг на Супер Лига 2.

Играчите на Левадиакос са 4-ти в таблицата със събрани 28 точки, натрупани след 8 победи, 4 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 16 мача са отбелязали 19 гола в противниковата врата и са допуснали 11 гола в мрежата си. На домашна сцена отборът е изиграл 7 срещи, в които има 5 победи, 1 равенство и 1 загуба, отбелязал е 9 попадения във вратата на своите гости и е допуснал 3 попадения в мрежата си.

Тимът на гостите от Панахайки е 9-ти във временното подреждане с актив от 22 точки, записани след 6 победи, 4 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 16 двубоя е вкарал 23 попадения във вратата на съперниците си и е получил 15 попадения в своята врата. Навън съставът е изиграл 7 срещи до момента, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 3 загуби, отбелязал е 8 гола във вратата на съперниците си и е позволил да му отбележат 7 гола в своята мрежа.

В предишните си 10 срещи във всички турнири отборът на Левадиакос има в актива си 6 победи, 3 равенства и една загуба, при голова разлика 12-4. В предишните си 5 домакински срещи тимът е с 4 победи, едно равенство и нито една загуба. В тях Домакините са вкарали 7 гола в мрежата на своите гости и са позволили да им отбележат само едно попадение в своята мрежа.

В последните си 10 официални двубоя играчите на Панахайки са записали 3 победи, едно равенство и 6 загуби, при голова разлика 15-12. В последните си 5 срещи далеч от дома си отборът има една победа, едно равенство и 3 загуби. В тях Гостите са вкарали 5 гола във вратата на своите съперници и са инкасирали 6 гола в своята мрежа.

В последните си две срещи у дома съставът на Левадиакос победи с 1-0 срещу Платаниас, а при предишната си изява у дома записа равен 1-1 с отбора на Караискакис Арта. В последните си 2 гостувания Панахайки допусна 2 поредни загуби - 0-1 от Пас Янина и с 0-2 от Караискакис Арта.

В последната среща между двата състава, съставът на Левадиакос няма нито една победа, а Панахайки е постигнал 1 победа.

По-добрият отбор към настоящия момент без съмнение са домакините и моите очаквания са да държат под контрол положението на терена по време на мача и в крайна сметка почти безпроблемно да се доберат до победата. Моите предпочитания са изцяло в полза на тима на домакините от Левадиакос - Прогноза 1.

Прогноза: 1    Среден Коефициент: 1.40 футболни прогнози познати

bet365