Уексфорд - Шамрок Роувърс

02.10.2020 21:45
Уексфорд Шамрок Роувърс
0 - 2

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.53 футболни прогнози непознати

bet365

В шампионата на Ирландия, футболните отбори на Уексфорд и Шамрок Роувърс II излизат в сблъсък от 15-ия кръг на Първа Дивизия.

Домакините заемат 9-та позиция в класирането с 9 точки, от 2 победи, 3 равенства и 9 загуби от започването на първенството, като в изиграните 14 двубоя имат отрицателна голова разлика 11-30. У дома отборът е изиграл 6 двубоя, в които е записал 3 равенства и 3 загуби и все още е без победа у дома, реализирал е 2 попадения във вратата на гостуващите състави и е позволил да му вкарат 8 попадения в мрежата си.

Гостуващият състав на Шамрок Роувърс II се намира на 10-то място в класирането с 8 точки, събрани след 2 победи, 2 равенства и 10 загуби от началото на първенството, като в изиграните 14 двубоя е реализирал 16 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 25 гола във вратата си. На чужд терен съставът е изиграл 7 двубоя до момента, в които е записал 1 победа и 6 загуби, при обща голова разлика 8-12.

В последните си две домакински срещи Уексфорд има две поредни загуби - 1-3 от отбора на Брей Уондърърс и с 0-1 от тима на Атлон Таун. В последните си две срещи като гост Шамрок Роувърс II има 2 загуби - 1-2 от Голуей Юнайтед и 2-3 от Дрогеда Юнайтед.

В предишните 5 сблъсъка между двата тима, съставът на Уексфорд е спечелил 4 победи, а състава на Шамрок Роувърс II е постигнал 1 победа, при общо голово съотношение 9-4. В последните 2 срещи у дома с състава на Шамрок Роувърс II, играчите на Уексфорд са постигнали 2 победи.

По-класният отбор са домакините. И очаквам да имат превъзходство през по-голямата част от футболната среща, но и играчите на Шамрок Роувърс II са доста добри. И очаквам са за един интересен и напрегнат сблъсък като е възможно съставите да не излъчат победител. Така че, предпочитанията ми са за домакините, като не изключвам и равенството - прогноза двоен шанс 1X.

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.53 футболни прогнози непознати

bet365