Млада Болеслав - Чешке Будьовице

03.10.2020 17:30
Млада Болеслав Чешке Будьовице
2 - 2

Прогноза: 1    Среден Коефициент: 1.61 футболни прогнози непознати

bet365

Отборите на Млада Болеслав и Чешке Будьовице играят в директен сблъсък от 6-ия кръг в текущото първенство на Първа Лига в Чехия.

Футболистите на Млада Болеслав се намират на 14-то място в класирането с актив от 4 точки, след 1 победа, едно равенство и 3 загуби през сезона, като в изиграните 5 мача са вкарали 4 гола в мрежата на съперниците си и са позволили да им отбележат 9 попадения в мрежата си. Като домакин съставът има 2 двубоя, в които е записал 1 победа и 1 загуба, реализирал е 3 попадения в противниковата мрежа и е получил 3 гола в мрежата си.

Съставът на гостите от Чешке Будьовице се намира на 16-та позиция в класирането с 2 точки, след 2 равенства и 2 загуби от започването на шампионата, като все още гони първата си победа, като в изиграните 4 двубоя е реализирал 2 попадения в противниковата врата и е получил 10 попадения в собствената мрежа. Навън съставът е играл 2 двубоя до момента, в които има 2 равни срещи, отбелязал е 2 попадения в мрежата на противниците си и е позволил да му отбележат 2 попадения в мрежата си.

В предишните си две домакински срещи отборът на Млада Болеслав допусна поражение с 1-3 от Фастав Злин и успя да спечели с 2-0 срещу Яблонец. В предишните си две гостувания Чешке Будьовице има две поредни ремита - 2-2 срещу тима на Баник Острава и 0-0 срещу отбора на Опава.

В последните 10 изиграни сблъсъка между двата съперника, съставът на Млада Болеслав има записани 6 успеха, отбора на Чешке Будьовице е записал 3 успеха, а в един мач двата тима са завършили наравно, при обща голова разлика 20-14. В предишните 5 двубоя на своя терен Местски с отбора на Чешке Будьовице, играчите на Млада Болеслав са постигнали 4 успеха и 1 равенство.

Домакините без съмнение са в по-стабилна моментна форма и e логично да владеят положението от началото до края на срещата и безпроблемно да се домогнат до победата. Най-вероятно домакините от Млада Болеслав ще спечелят днешния двубой - Прогноза 1.

Прогноза: 1    Среден Коефициент: 1.61 футболни прогнози непознати

bet365