Губио - Арецо

08.10.2020 19:30
Губио Арецо
1 - 1

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.33 футболни прогнози познати

bet365

В шампионата на Италия, Губио и Арецо се срещат в среща от 4-ия кръг на Серия С - Група В.

Домакините са 20-ти във временното подреждане без спечелена точка, след 2 последователни поражения от началото на новото първенство, като в изиграните 2 мача имат голова разлика 1-4. Като домакин отборът има един мач досега, в който е записал 1 загуба, като все още не е успял да се разпише в противниковата врата и е получил 2 попадения във вратата си.

Съставът на гостите от Арецо е на 18-та позиция във временното подреждане без спечелена точка, след 2 поредни загуби от началото на новото първенство, като в изиграните общо 2 срещи е отбелязал 1 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 3 гола в мрежата си. На чужд терен отборът има един мач, в който е записал 1 загуба, при обща голова разлика 1-2.

В предишните си два мача у дома тимът на Губио завърши наравно 0-0 с Реджиана 1919, а в предишната си изява у дома допусна неуспех с 0-2 от Модена. В последните си две срещи на чужд терен тимът на Арецо завърши наравно 1-1 срещу Римини, a в последното си гостуване допусна загуба с 1-2 от ФералпиСало.

.

Фактите показват, че по-обиграният отбор са домакините, но и гостуващия отбор са на прилично ниво. И очаквам са за една напрегната и интересна среща като е възможно и равен резултат. Залогът е за домакините, че няма да загубят мача - прогноза 1X.

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.33 футболни прогнози познати

bet365