Дюнкерк - Париж ФК

07.11.2020 20:00
Дюнкерк Париж ФК
0 - 1

Прогноза: X2    Среден Коефициент: 1.36 футболни прогнози познати

bet365

Футболистите на Дюнкерк и Париж ФК излизат един срещу друг в среща от 10-ия кръг в първенството от Лига 2 на Франция.

Играчите на състава домакин заемат 10-то място в таблицата с временното подреждане с общ сбор от 13 точки, от 4 победи, едно равенство и 4 загуби през сезона, като в изиграните 9 срещи са реализирали 7 попадения в противниковата врата и са инкасирали 7 попадения в мрежата си. У дома отборът е изиграл 4 срещи, в които е записал 2 победи, 1 равенство и 1 загуба, реализирал е 3 гола във вратата на своите гости и е допуснал 2 попадения в своята мрежа.

Гостуващият тим на Париж ФК е водач в таблицата с временното подреждане със събрани 22 точки, събрани след 7 победи, 1 равенство и 1 загуба от началото на първенството, като в изиграните 9 срещи е успял да вкара 17 попадения в мрежата на противниците си и е допуснал 7 гола в собствената мрежа. Навън тимът е изиграл 4 мача досега, в които има 3 победи, 1 равенство и все още няма загуба навън, отбелязал е 9 гола във вратата на своите домакини и е позволил да му вкарат 4 попадения в собствената мрежа.

В предишните си две домакински срещи Дюнкерк постигна победа с 1-0 срещу тима на Гингам, а в последното си домакинство допусна неуспех с 0-1 от Льо Авър. В предишните си два мача навън съставът на Париж ФК записа равен 2-2 срещу Шамоа Ниор и победи с 2-1 над отбора на Шатору.

.

Фактите показват, че по-силният отбор са футболистите на гостите, но и домакините се представят добре за момента в шампионата. И очаквам са за една напрегната и интересна футболна среща като е възможно и равенство. Изразявам силни предпочитания към играчите на гостуващия отбор, като не изключвам и равния резултат - прогноза X2.

Прогноза: X2    Среден Коефициент: 1.36 футболни прогнози познати

bet365