Карлос А. Манучи - Мелгар Арекипа

12.11.2020 18:00
Карлос А. Манучи Мелгар Арекипа
0 - 0

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.53 футболни прогнози познати

bet365

Футболистите на Карлос А. Манучи и Мелгар Арекипа се изправят в сблъсък от 6-ия кръг в първенството в Лига 1 в Перу.

Домакините заемат 6-та позиция в таблицата с временното подреждане с 6 точки, след 2 победи и 2 загуби от започването на първенството, като в изиграните 4 мача имат положителна голова разлика 6-5. На домашна сцена тимът има 2 мача, в които има 2 поредни поражения,, отбелязал е 2 попадения във вратата на съперниците си и е позволил да му отбележат 5 гола в собствената мрежа.

Гостуващият тим на Мелгар Арекипа заема 9-то място във временното подреждане с актив от 3 точки, след една победа и 3 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 4 мача е реализирал 5 попадения и е позволил да му вкарат 10 попадения в своята мрежа. Далеч от дома съставът е изиграл 2 двубоя, в които има 2 поредни поражения, при голова разлика 1-5.

В последните си два мача съставът на Карлос А. Манучи има 2 поражения - с 2-3 от Универсидад Сезар Валехо и 0-2 от тима на Куско. В последните си две гостувания Мелгар Арекипа има 2 загуби - 1-3 от Куско и с 0-2 от Аякучо.

В предишните 3 играни сблъсъка между двата съперника, тимът на Карлос А. Манучи има постигната 1 победа, Мелгар Арекипа също е постигнал 1 победа, а в една среща двата състава са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 2-2. В последните 2 мача у дома с тима на Мелгар Арекипа, футболистите на Карлос А. Манучи нямат победа, 1 равенство и 1 загуба.

Анализът показва, че по-добрият отбор са домакините, но и гостите от Мелгар Арекипа не са за подценяване. И очаквам са за един интересен и напрегнат мач като е възможен и равния изход. С голяма доза увереност можем да заложим, че домакините няма да загубят мача - прогноза 1X.

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.53 футболни прогнози познати

bet365