Апоел Петах Тиква - Кфар Касем

16.11.2020 19:15
Апоел Петах Тиква Кфар Касем
0 - 0

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.36 футболни прогнози познати

bet365

Тимовете на Апоел Петах Тиква и Кфар Касем се срещат в среща от текущият сезон от Лига Леумит на Израел.

Футболистите на домакините са на 13-та позиция в таблицата с актив от 7 точки, натрупани след 2 победи, едно равенство и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 8 двубоя са успели да реализират 7 попадения в мрежата на противниците си и са позволили да им отбележат 12 гола в своята врата. На собствения си терен тимът е играл 4 двубоя, в които има 1 равенство и 3 загуби и все още няма победа у дома, при голова разлика 2-6.

Гостуващият състав на Кфар Касем заема 14-то място в класирането с актив от 5 точки, след 5 равенства и 3 загуби от започването на първенството, като все още не е записал нито една победа до момента, като в изиграните общо 8 мача има голова разлика 6-13. При визитите си отборът е изиграл 3 мача до момента, в които е записал 1 равенство и 2 загуби и все още няма нито една победа навън, при обща голова разлика 1-5.

В последните си два мача у дома тимът на Апоел Петах Тиква допусна 2 загуби - 1-2 от Макаби Назарет и с 0-1 от Секция Нес Циона. В предишните си два мача на чужд терен отборът на Кфар Касем има две поредни загуби - с 0-3 от отбора на Апоел Рамат Ган и 1-2 от тима на Апоел Иксал.

В предишните 2 мача между двата съперника, съставът на Апоел Петах Тиква не е спечелил нито една победа, отбора на Кфар Касем е постигнал една победа, а една среща е завършил реми, при общо голово съотношение 3-4. В предишната среща на своя стадион Ха Мошава с състава на Кфар Касем, футболистите на Апоел Петах Тиква нямат победа и 1 загуба.

Фактите показват, че по-коравият отбор са домакините, но и футболистите на гостите са доста обиграни. И очакванията ми са са за една напрегната и интересна среща като не изключвам и равния вариант. Със сигурност домакините няма да загубят тази футболна среща - двоен шанс прогноза 1X.

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.36 футболни прогнози познати

bet365