Висла Плоцк - Гурник Забже

07.12.2020 21:30
Висла Плоцк Гурник Забже
0 - 1

Прогноза: X2    Среден Коефициент: 1.33 футболни прогнози познати

bet365

Съставите на Висла Плоцк и Гурник Забже излизат в среща от 12-ия кръг от първенството в Екстракласа в Полша.

Домакините заемат 13-то място в таблицата с временното подреждане с актив от 10 точки, натрупани след 2 победи, 4 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 11 мача имат отрицателна голова разлика 12-18. На домашна сцена тимът е играл 6 срещи до момента, в които е записал 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, реализирал е 3 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 6 гола във вратата си.

Гостуващият състав на Гурник Забже е на трета позиция в таблицата с временното подреждане с актив от 20 точки, след 6 победи, 2 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 11 двубоя има голова разлика 17-11. На чужд терен съставът има 5 двубоя до момента, в които е записал 3 победи, едно равенство и една загуба, при голова разлика 6-3.

В предишните си два домакински мача тимът на Висла Плоцк падна с 0-1 от отбора на Краковия Краков и успя да стигне до равен 0-0 с състава на Погон Шчечин. В предишните си две гостувания съставът на Гурник Забже надви с 1-0 срещу Варта Познан, a в предишната си визита записа равенство 0-0 срещу Шльонск Вроцлав.

В предишните 10 играни двубоя между двата тима, отборът на Висла Плоцк има постигнати 2 победи, състава на Гурник Забже има записани 5 победи, а 3 двубоя са завършили с равенство, при обща голова разлика 10-23. В последните 5 двубоя на своя терен Казимеж Гурский срещу Гурник Забже, Домакините от Висла Плоцк са постигнали 2 успеха, едно равенство и 2 поражения.

По-класният отбор са отборът на гостите от Гурник Забже. И очаквам да имат надмощие през по-голямата част от футболния мач, но и футболистите на състава домакин са на едно добро ниво. И очаквам са за един интересен и напрегнат двубой като е напълно възможно срещата да завърши без победител. Така че, предпочитанията ми са за гостуващия отбор - прогноза двоен шанс X2.

Прогноза: X2    Среден Коефициент: 1.33 футболни прогнози познати

bet365