КР Белуиздад - ЖСМ Скикда

31.12.2020 15:30
КР Белуиздад ЖСМ Скикда
3 - 2

Прогноза: 1    Среден Коефициент: 1.28 футболни прогнози познати

bet365

В първенството на Алжир, играчите на КР Белуиздад и ЖСМ Скикда се срещат в директен сблъсък от 7-ия кръг на Национален Шампионат.

Домакините са 8-ми в класирането с актив от 7 точки, след 2 победи и 1 равенство, като тима все още не е допуснал загуба от началото на първенството, като в изиграните 3 мача са вкарали 5 попадения и са позволили да им вкарат 0 гола в своята мрежа. На домашна сцена съставът е играл един двубой, в който има една победа, при обща голова разлика 2-0.

Гостуващият отбор на ЖСМ Скикда е 17-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 4 точки, натрупани след една победа, едно равенство и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 5 двубоя има отрицателна голова разлика 2-8. Като гост тимът има 3 срещи досега, в които е записал едно равенство и 2 загуби и все още е без победа навън, като все още не е вкарал нито един гол в противниковата врата и е получил 4 попадения в мрежата си.

В предишните си две домакински срещи КР Белуиздад има две победи - с 3-1 над отбора на ЖС Кабилие и с 2-0 над отбора на НА Хюсеин Дей. В предишните си две гостувания съставът на ЖСМ Скикда има загуба с 0-3 от отбора на АС Аин Млила, a в предишната си визита записа равен 0-0 срещу ВА Тлемсен.

.

Гореспоменатите данни в обосновката показват, че по-стабилният състав безспорно са домакините и моите очаквания са да водят играта от първата до последната минута на мача и без особени проблеми да увеличат актива си с 3 точки. Ето защо предвижданията ми са за победа за играчите на домакините - Прогноза 1.

Прогноза: 1    Среден Коефициент: 1.28 футболни прогнози познати

bet365