Нквази - Призън Леопардс

16.11.2022 15:00
Нквази Призън Леопардс
1 - 1

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.23 футболни прогнози познати

bet365

В сблъсък от 13-ия кръг на текущият сезон в Супер Лига в Замбия играят помежду си тимовете на Нквази и Призън Леопардс.

Домакините са 13-ти в класирането с актив от 12 точки, събрани след 2 победи, 6 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 12 срещи са отбелязали 10 попадения в противниковата врата и са допуснали 8 гола в собствената врата. На своя терен тимът е играл 6 мача до момента, в които има 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 3-3.

Тимът на гостите от Призън Леопардс е на трето място в класирането с общ сбор от 21 точки, натрупани след 5 победи, 6 равенства и една загуба през сезона, като в изиграните 12 мача има положителна голова разлика 15-9. Навън тимът е изиграл 6 мача, в които има 3 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика 9-6.

В предишните си две домакински срещи тимът на Нквази има пълен успех с 2-0 срещу Чамбиши, а при последната си изява у дома записа реми 0-0 с отбора на Нкана. В последните си 2 гостувания тимът на Призън Леопардс допусна загуба с 0-1 от отбора на Форест Рейнджърс, a в предишната си визита постигна пълен успех с 2-1 над Маестро Юнайтед Замбия.

В последните 4 изиграни двубоя между двата съперника, тимът на Нквази има записани 2 победи, Призън Леопардс е спечелил 1 победа, а в 1 мач двата противника са си разделили точките, при общо голово съотношение 4-3. В предишните 2 срещи на своя терен с Призън Леопардс, Домакините от Нквази имат 1 победа и 1 равенство.

По-коравият отбор са играчите на домакините от Нквази. И очаквам да имат преимущество през по-голямата част от двубоя, но и гостуващия отбор играят приличен футбол. И очакванията ми са са за една напрегната и интересна футболна среща като е напълно възможно двата отбора да не излъчат победител. Така че, предпочитанията ми са за домакините, като не изключвам и равния резултат - прогноза двоен шанс 1X.

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.23 футболни прогнози познати

bet365