Карабах Агдам - Габала

13.12.2022 17:00
Карабах Агдам Габала
1 - 0

Прогноза: 1    Среден Коефициент: 1.22 футболни прогнози познати

В мач от 17-ия кръг на настоящият сезон в Висша Лига на Азербайджан играят отборите на Карабах Агдам и Габала.

Домакините са лидери в класирането с актив от 44 точки, след 14 победи и 2 равенства, като отбора все още няма загуба от началото на сезона, като в изиграните 16 срещи са отбелязали 44 попадения във вратата на противниците си и са допуснали 8 попадения в своята мрежа. У дома отборът е играл 8 мача до момента, в които е записал 7 победи, едно равенство и нито 1 загуба у дома, при обща голова разлика 23-7.

Тимът на гостите от Габала е 5-ти във временното подреждане с актив от 24 точки, натрупани след 7 победи, 3 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 16 двубоя има голова разлика 20-17. Навън съставът има 8 мача досега, в които е записал 3 победи, 2 равенства и 3 загуби, реализирал е 11 попадения във вратата на своите домакини и е позволил да му отбележат 9 попадения в мрежата си.

В последните си 10 изиграни срещи във всички турнири тимът на Карабах Агдам е постигнал 8 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, при голова разлика 23-3. В предишните си 5 домакинства тимът има 4 победи, едно равенство и нито една загуба. В тях Домакините са отбелязали 12 гола в противниковата мрежа и са инкасирали 3 попадения в собствената мрежа.

В предишните си 10 официални мача играчите на Габала имат на сметката си 4 победи, 3 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 10-10. В последните си 5 срещи на чужд терен отборът е с една победа, 2 равенства и 2 загуби. В тях Гостите са отбелязали 5 гола във вратата на своите съперници и са инкасирали 7 попадения в своята врата.

В предишните си две домакински срещи Карабах Агдам постигна победа с 3-1 срещу състава на Капаз Ганджа, а при последното си домакинство завърши наравно 0-0 с Зира Баку. В последните си два мача на чужд терен съставът на Габала допусна загуба с 0-2 от отбора на Нефтчи Баку и завърши наравно 1-1 срещу състава на Сумгаит.

В предишните 10 мача между двата тима, тимът на Карабах Агдам е записал 7 успеха, Габала не е постигнал нито 1 победа, а в 3 срещи двата отбора са си разделили точките, при обща голова разлика 23-3. В предишните 5 мача у дома с състава на Габала, футболистите на Карабах Агдам имат 5 успеха.

Моите очаквания са футболистите на тима домакин да превъзхождат своите гости от началото до края на футболният двубой и накрая безпроблемно да увеличат актива си с още три ценни точки. Според мен гостите от Габала надали ще могат да си тръгнат поне с една точка днес - Прогноза 1.

Прогноза: 1    Среден Коефициент: 1.22 футболни прогнози познати