Вааякоски Ювяскюля - КПВ Кокола

06.07.2024 19:00
Вааякоски Ювяскюля КПВ Кокола
0 - 2

Прогноза: 2    Среден Коефициент: 1.30 футболни прогнози познати

В сблъсък от 14-ия кръг на шампионата от Икьонен във Финландия, Вааякоски Ювяскюля приема на своя стадион КПВ Кокола.

Домакините заемат 12-то място във временното класиране с общ сбор от 4 точки, постигнати след 1 победа, 1 равенство и 11 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 13 срещи са реализирали 17 гола във вратата на противниците си и са позволили да им отбележат 36 попадения в собствената мрежа. У дома тимът е изиграл 6 двубоя досега, в които има една победа, 1 равенство и 4 загуби, вкарал е 9 гола в противниковата врата и е получил 15 гола в собствената мрежа.

Съставът на гостите от КПВ Кокола заема второ място в таблицата с общ сбор от 28 точки, натрупани след 8 победи, 4 равенства и 1 загуба от началото на първенството, като в изиграните общо 13 мача е вкарал 24 попадения и е инкасирал 16 попадения в собствената мрежа. При визитите си тимът има 6 мача, в които има 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, реализирал е 9 попадения в противниковата мрежа и е позволил да му отбележат 8 гола във вратата си.

В последните си два домакински мача Вааякоски Ювяскюля допусна загуба с 1-4 от Атлантис Хелзинки, а в предишната си изява у дома записа равен 2-2 с състава на Клуби-04 Хелзинки. В последните си две срещи навън съставът на КПВ Кокола записа равен 1-1 срещу отбора на ЕПС Еспоо, a в последната си визита успя да победи с 2-1 срещу тима на РоПС Рованиеми.

В последният сблъсък между двата състава, Вааякоски Ювяскюля няма нито една победа, а тима на КПВ Кокола има постигната една победа.

Смятам, че по-обиграният състав към настоящия момент определено са футболистите на отбора гост и моите очаквания са да владеят положението на терена от първата до последната минута на мача и без проблеми да си тръгнат към къщи с победата. Напълно спокойно предвиждам победа на гостите - Прогноза 2.

Прогноза: 2    Среден Коефициент: 1.30 футболни прогнози познати