За сайта Прогнози.eu

Сайтът Прогнози (prognozi.info) е основан през 2012 година и се стреми да дава винаги точни и верни предвиждания. Въпреки, че е нов на нашия пазар все повече хора го предпочитат и ползват заради приятния интерфейс и нашата коректност. Целта ни е с обосновани предвиждания да бъдем полезни на своите клиенти и техните залози да са печеливши. При нас ще намерите информация за най-добрите букмейкъри в световен мащаб, както и начини за регистрация и условия за участие, бонуси и коефициенти, които предлагат за българските си клиенти. Сайтът Прогнози (prognozi.info) е любимо място на много почитатели на футболните залагания, а броят им се увеличава с всеки изминал ден.

Екипът ни дава прогнози за футболни срещи, при които има голяма вероятност да бъде познат изхода от срещата. Има обаче много фактори, които влияят върху резултата му, като контузии, червени картони, лоши метеорологични условия, които пречат да се даде сто процентова гаранция. Риск, при каквито и да е залагания съществува, затова ние даваме тези, при които шанса за успех е най-голям, а избора остава ваш и ние не носим отговорност за евентуални загуби на средства. Всички наши предвиждания, които публикуваме ежедневно на нашия уебсайт ще ви помогнат да направите разумен избор и да заложите на печелившия отбор.

Нашето желание и стремеж е да ви бъдем полезни максимално, за да вземете правилното решение. Готови сме да помогнем на всеки свързал се с нас със съвет и да отговорим на всички ваши въпроси с бърз и точен отговор. Екипът на сайта се състои от хора с богат опит в предвижданията и ако им се доверите това може да ви донесе добри печалби. Съвета ни е да залагате разумно малки суми или такива, които можете да си позволите и на срещи, на които сте в голям процент сигурни, че ще спечелите. Ние пожелаваме успех на всички свои клиенти и се надяваме нашите прогнози да ви донесат очакваните печалби.