Общи условия за ползване на сайта Прогнози.info

Преди да решите да се възползвате от услугите, които предлага сайта Прогнози (prognozi.info) е добре да се запознаете с условията за достъп и употреба на информацията, която се съдържа в него.

Всеки, който иска да ползва сайта трябва да знае, че задължително условие е да има навършени 18 години.

Прогнозите, които се публикуват за резултати от спортни срещи не ангажират потребителите да ги ползват, а всеки може да залага по собствена преценка.

При използване на информацията, която се намира на сайта ние не носим отговорност за вашите евентуални загуби, както и не се търсят компенсации от клиентите при печалби.

Всеки ден на сайта се качват безплатно прогнози, които наш специалист коментира за вас, но избора какъв залог ще направите е личен и не ви задължава по абсолютно никакъв начин.

Посетителите на сайта са длъжни да се коректни и да не подронват авторитета ни като публикуват недостоверна информация или коментари в други сайтове или форуми.

На страниците на сайта са поставени линкове към други интернет сайтове и за тяхното съдържание или ако някои от тях не се отварят ние не носим отговорност.

Правата върху материалите и всеки графичен елемент на сайта са собственост на Прогнози (prognozi.info). Текстовете, които се намират на него могат да се използват само след получаване на съгласие от притежателите на сайта.

При регистрация (която е безплатна) всеки клиент е длъжен да предостави точна, изчерпателна и актуална информация и след получаването на потребителското си име и парола може да ползва услугите, които предлага сайта Прогнози (prognozi.info).

Съдържанието на сайта не подтиква потребителите да залагат в секциите спорт и хазартни игри, а е създаден с развлекателна цел.

Сайтът Прогнози (prognozi.info) може да променя условията и правилата за ползване по всяко време и не е длъжен да го обявява предварително. Точната дата на направените промени ще бъде поставена под настоящия текст.

Дата на последна редакция 10.09.2012г.