Тромсьо - Волеренга Осло

15.08.2021 19:00
Тромсьо Волеренга Осло
1 - 1

Прогноза: X2    Среден Коефициент: 1.36 футболни прогнози познати

bet365

Футболните отбори на Тромсьо и Волеренга Осло се изправят един срещу друг в мач от настоящето първенство в Елитсериен на Норвегия.

Домакините са 13-ти във временното подреждане с 13 точки, от 3 победи, 4 равенства и 7 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 14 срещи са успели да отбележат 15 попадения и са получили 26 попадения в собствената врата. На домашна сцена отборът е изиграл 6 срещи досега, в които е записал 2 равенства и 4 загуби и все още е без победа у дома, реализирал е 6 гола в противниковата врата и е получил 13 гола в мрежата си.

Гостуващият тим на Волеренга Осло заема 7-ма позиция в класирането с актив от 21 точки, събрани след 5 победи, 6 равенства и 3 загуби от започването на първенството, като в изиграните 14 срещи е успял да вкара 25 попадения в противниковата врата и е получил 20 гола във вратата си. При гостуванията си отборът има 7 двубоя до момента, в които има 3 победи, 2 равенства и 2 загуби, вкарал е 12 попадения във вратата на своите домакини и е получил 11 гола в мрежата си.

В предишните си два домакински мача съставът на Тромсьо има равен 0-0 с Кристиансунд, а в предишното си домакинство допусна поражение с 1-3 от отбора на Розенборг. В предишните си два мача навън Волеренга Осло има равен 1-1 срещу Стрьомгодсет и допусна неуспех с 1-3 от Хаугесунд.

В предишните 10 изиграни двубоя между двата съперника, отборът на Тромсьо има спечелена 1 победа, Волеренга Осло е спечелил 7 победи, а в 2 двубоя двата противника са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 10-24. В предишните 5 двубоя у дома срещу Волеренга Осло, играчите на Тромсьо имат една победа, едно равенство и 3 загуби.

По-силният отбор са играчите на гостите. И очакванията ми са да имат преимущество по време на мача, но и играчите на Тромсьо не са посредствени. И очакванията ми са са за един интересен и напрегнат спектакъл като е напълно възможен и равния изход. Със сигурност гостуващият отбор няма да загубят тази среща - двоен шанс прогноза X2.

Прогноза: X2    Среден Коефициент: 1.36 футболни прогнози познати

bet365