Йостерс - Вестерос

06.09.2021 20:00
Йостерс Вестерос
1 - 1

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.28 футболни прогнози познати

bet365

В сблъсък от 19-ия кръг на текущото първенство от Суперетан Лига на Швеция, съставът на Йостерс посреща тима на Вестерос.

Домакините са на 9-то място в таблицата с временното подреждане с 20 точки, събрани след 5 победи, 5 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните общо 18 мача са отбелязали 12 попадения във вратата на противниците си и са получили 16 гола в мрежата си. Пред собствените си почитатели отборът е играл 9 двубоя досега, в които е записал 3 победи, 4 равенства и 2 загуби, реализирал е 7 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 6 попадения в мрежата си.

Гостуващият отбор на Вестерос е на 14-та позиция във временното подреждане с 18 точки, натрупани след 4 победи, 6 равенства и 8 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 18 мача е вкарал 19 попадения във вратата на противниците си и е инкасирал 28 гола в своята врата. Навън отборът е изиграл 8 мача до момента, в които е записал 1 победа, 2 равенства и 5 загуби, при обща голова разлика 7-13.

В предишните си 10 изиграни мача във всички турнири футболистите на Йостерс имат на сметката си 2 победи, 4 равенства и 4 загуби, при голова разлика 4-6. В предишните си 5 домакински двубоя съставът има 2 победи, 3 равенства и нито 1 загуба. В тези срещи Домакините са реализирали 3 гола във вратата на своите съперници и все още не са допуснали нито един гол в своята врата.

В предишните си 10 мача във всички турнири играчите на Вестерос са постигнали 1 победа, 2 равенства и 7 загуби, при голова разлика 11-22. В предишните си 5 гостувания съставът има 1 равенство и 4 загуби и нямат нито една победа. В тях Гостите са реализирали 5 попадения във вратата на своите съперници и са позволили да им вкарат 11 попадения в своята мрежа.

В последните си два мача на домашна сцена съставът на Йостерс постигна две равни срещи - 0-0 с Ландскрона БоИС и 0-0 срещу Браге. В предишните си две гостувания съставът на Вестерос падна с 0-1 от Ландскрона БоИС, a в предишната си визита записа реми 3-3 срещу Браге.

В предишните 7 изиграни мача между двата съперника, отборът на Йостерс има записана една победа, Вестерос също е записал една победа, а 5 срещи са завършили наравно, при общо голово съотношение 4-4. В предишните 3 мача на своя стадион Миресиохус Арена срещу състава на Вестерос, Домакините от Йостерс нямат победа и 3 равенства.

Изнесените факти в обосновката показват, че по-класният отбор са домакините, но и гостите от Вестерос не са за подценяване. И очаквам са за един интересен и напрегнат сблъсък като е възможен и равния изход. Изразявам предпочитания към играчите на домакините, като не изключвам и равенството - прогноза 1X.

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.28 футболни прогнози познати

bet365