Гленторан - Балимина Юнайтед

10.09.2021 21:45
Гленторан Балимина Юнайтед
4 - 1

Прогноза: 1    Среден Коефициент: 1.44 футболни прогнози познати

bet365

В 4-ия кръг на сезона в Премиършип в Северна Ирландия, тимът на Гленторан посреща тима на Балимина Юнайтед.

Футболистите на отбора домакин заемат 7-мо място във временното подреждане със събрани 3 точки, след една победа и една загуба от започването на първенството, като в изиграните 2 двубоя имат голова разлика 3-3. Като домакин отборът все още няма изиграна среща до момента, при обща голова разлика 0-0.

Тимът на гостите от Балимина Юнайтед е 12-ти в класирането с нула точки след 1 загуба, като има отрицателна голова разлика 1-2. Като гост тимът има 1 мач, в който има 1 загуба, реализирал е само едно попадение в противниковата врата и е допуснал 2 гола в мрежата си.

В предишните си две домакински срещи отборът на Гленторан завърши наравно 2-2 с Коулрейн и успя да победи с 3-2 срещу отбора на Ларн. В предишните си 2 гостувания съставът на Балимина Юнайтед има 2 поредни поражения - с 1-2 от Линфийлд и 1-2 от Уорънпойнт Таун.

В последните 10 двубоя между двата тима, отборът на Гленторан има записани 4 успеха, отбора на Балимина Юнайтед също има записани 4 победи, а 2 двубоя са завършили с равен резултат, при общо голово съотношение 14-12. В предишните 5 двубоя у дома с Балимина Юнайтед, играчите на Гленторан са записали 2 победи и 3 поражения.

Логично е да се очаква домакините да държат под контрол развоя на действията на терена от първата до последната минута на двубоя и напълно заслужено да спечелят срещу съперника си. Всякакъв друг резултат от срещата, различен от победа за Гленторан, ще бъде сериозна изненада - Прогноза 1.

Прогноза: 1    Среден Коефициент: 1.44 футболни прогнози познати

bet365