Ред Стар Париж - Шоле

01.10.2021 20:00
Ред Стар Париж Шоле
4 - 2

Прогноза: X2    Среден Коефициент: 1.69 футболни прогнози непознати

Играчите на Ред Стар Париж и Шоле играят в мач от сезона на Лига Национал на Франция.

Домакините са 15-ти в таблицата с 7 точки, постигнати след 2 победи, 1 равенство и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 8 срещи са успели да вкарат 7 гола във вратата на противниците си и са допуснали 17 гола в собствената мрежа. Пред своите привърженици отборът е играл 3 двубоя, в които е записал една победа и 2 загуби, реализирал е 2 гола в противниковата врата и е допуснал 4 попадения в мрежата си.

Гостуващият тим на Шоле е 6-ти в класирането със събрани 13 точки, от 4 победи, 1 равенство и 3 загуби от старта на първенството, като в изиграните 8 срещи има голова разлика 14-14. Навън тимът е изиграл 4 срещи досега, в които има една победа и 3 загуби, при голова разлика 4-10.

В последните си два домакински мача съставът на Ред Стар Париж записа пълен успех с 1-0 срещу състава на Орлеан, а при предишното си домакинство загуби с 0-1 от Вилфранш-Божоле. В последните си две срещи навън тимът на Шоле има поражение с 1-2 от състава на Лавал, a в последният си мач като гост спечели с 3-2 над тима на Булон.

В последните 5 мача между двата състава, Ред Стар Париж е спечелил 5 победи, а отбора на Шоле няма спечелена нито една победа, при обща голова разлика 10-2. В последните 3 двубоя у дома срещу Шоле, играчите на Ред Стар Париж имат 3 успеха.

Гостите като цяло са по-силният отбор, но и домакините не са слаби. И очакванията ми са са за един интересен и напрегнат сблъсък като е възможно двубоя да завърши без победител. Изразявам силни предпочитания към играчите на гостуващия отбор, като не изключвам и равенството - прогноза X2.

Прогноза: X2    Среден Коефициент: 1.69 футболни прогнози непознати