Уокинг - Дагенъм и Редбридж

05.10.2021 21:45
Уокинг Дагенъм и Редбридж
1 - 0

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.61 футболни прогнози познати

Футболните състави на Уокинг и Дагенъм и Редбридж се изправят един срещу друг в среща в текущият сезон на Национална Лига в Англия.

Играчите на Уокинг са 11-ти в таблицата със събрани 12 точки, след 4 победи и 3 загуби от старта на първенството, като в изиграните 7 мача имат положителна голова разлика 17-10. У дома съставът е играл 2 срещи до момента, в които има 1 победа и една загуба, отбелязал е 5 попадения в противниковата мрежа и е позволил да му отбележат 4 гола в мрежата си.

Гостуващият отбор на Дагенъм и Редбридж е втори в класирането с 19 точки, натрупани след 6 победи, едно равенство и 2 загуби от старта на сезона, като в изиграните 9 мача има голова разлика 24-13. Навън тимът е изиграл 4 срещи досега, в които е записал 3 победи и една загуба, вкарал е 7 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 3 гола в мрежата си.

В последните си две срещи на домашна сцена отборът на Уокинг допусна поражение с 2-3 от Халифакс Таун и успя да постигне победа с 3-1 срещу отбора на Честърфийлд. В последните си 2 гостувания съставът на Дагенъм и Редбридж спечели с 2-1 срещу състава на Кингс Лин Таун, a в предишната си визита загуби с 0-1 от тима на Рексъм.

В предишните 7 мача между двата съперника, тимът на Уокинг има записани 3 победи, тима на Дагенъм и Редбридж има спечелени 2 успеха, а 2 мача са завършили реми, при общо голово съотношение 9-8. В предишните 3 срещи на своя терен Кингфийлф Стейдиъм срещу Дагенъм и Редбридж, Домакините от Уокинг са постигнали 2 успеха и една загуба.

Анализът показва, че по-издръжливият отбор са играчите на състава домакин, но и гостите от Дагенъм и Редбридж не са слаби. И очаквам са за една напрегната и интересна футболна среща като е възможен и равния изход. Залогът е за домакините, че ще спечелят или завършат наравно - прогноза 1X.

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.61 футболни прогнози познати