Еммен - Екселсиор

09.10.2021 19:45
Еммен Екселсиор
0 - 1

Прогноза: 1    Среден Коефициент: 1.66 футболни прогнози непознати

Футболистите на Еммен и Екселсиор играят помежду си в директен сблъсък от 10-ия кръг от сезона в Ерсте Дивизи в Нидерландия.

Играчите на състава домакин са 3-ти в таблицата с общ сбор от 16 точки, след 5 победи, 1 равенство и 3 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 9 мача са вкарали 15 гола в противниковата врата и са инкасирали 8 попадения в собствената мрежа. У дома съставът е играл 4 срещи до момента, в които е записал 2 победи и 2 загуби, вкарал е 9 попадения в противниковата мрежа и е получил 4 гола в мрежата си.

Тимът на гостите от Екселсиор е 4-ти във временното подреждане с общ актив от 16 точки, събрани след 5 победи, 1 равенство и 3 загуби през сезона, като в изиграните 9 мача има положителна голова разлика 18-12. Далеч от дома тимът е изиграл 5 двубоя, в които е записал 3 победи и 2 загуби, при обща голова разлика 11-9.

В предишните си два домакински мача отборът на Еммен постигна две победи - с 7-1 над МВВ Маастрихт и 2-0 срещу Ден Бош. В предишните си 2 гостувания съставът на Екселсиор допусна две поредни загуби - с 1-3 от тима на Де Граафшап и с 1-4 от НАК Бреда.

В предишните 10 изиграни сблъсъка между двата отбора, тимът на Еммен има спечелени 4 успеха, тима на Екселсиор има постигнати 5 победи, а в една среща двата състава не са успели да се победят, при обща голова разлика 13-18. В предишните 5 мача у дома с Екселсиор, футболистите на Еммен са постигнали 3 победи и 2 загуби.

Играчите на отбора домакин без съмнение са доста по-класният състав към настоящия момент и моите очаквания са да превъзхождат тотално гостите от самото начало на футболната среща и почти безпроблемно да увеличат точковия си актив с още 3 ценни точки. Не вярвам, че Екселсиор ще могат да вземат и една точка в днешната среща - Прогноза 1.

Прогноза: 1    Среден Коефициент: 1.66 футболни прогнози непознати