Шамрок Роувърс - Бохемианс

18.10.2021 21:15
Шамрок Роувърс Бохемианс
1 - 1

Прогноза: 1    Среден Коефициент: 1.70 футболни прогнози непознати

Срещата между Шамрок Роувърс и Бохемианс е от 30-ия кръг на шампионата от Висша Дивизия в Ирландия.

Играчите на Шамрок Роувърс са водачи във временното класиране с актив от 62 точки, записани след 19 победи, 5 равенства и 5 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 29 мача са отбелязали 46 гола в мрежата на съперниците си и са позволили да им вкарат 22 гола в собствената врата.

Отборът на гостите от Бохемианс е 5-ти в класирането с общ актив от 41 точки, натрупани след 12 победи, 5 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните 28 мача има положителна голова разлика 48-36.

В предишните си 10 официални двубоя тимът на Шамрок Роувърс е с 8 победи и 2 загуби, при обща голова разлика 16-7. В последните си 5 домакинства съставът е постигнал 5 успеха и с играта си доказват, че на своя стадион трудно ще позволят на някой да им отмъкне дори и точка. В тях Домакините са отбелязали 11 гола в противниковата мрежа и са допуснали 3 гола в своята мрежа.

В предишните си 10 изиграни двубоя във всички турнири играчите на Бохемианс са записали 4 победи, 2 равенства и 4 загуби, при голова разлика 18-16. В предишните си 5 мача като гост отборът има 2 победи и 3 загуби.

В предишните си два домакински мача съставът на Шамрок Роувърс записа две поредни победи - 2-0 над отбора на Уотърфорд и 2-1 над Дери Сити. В предишните си два мача като гост отборът на Бохемианс падна с 1-2 от състава на Дъндолк, a в последната си визита записа пълен успех с 4-1 срещу Лонгфорд Таун.

В последните 10 срещи между двата отбора, тимът на Шамрок Роувърс е спечелил 4 успеха, състава на Бохемианс е спечелил 5 успеха, а в една среща двата съперника са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 7-8. В предишните 5 срещи на своя терен Тала Стейдиъм срещу Бохемианс, Домакините от Шамрок Роувърс са записали 3 успеха и 2 поражения.

Домакините без съмнение са в доста по-стабилна форма в момента и логично е да се очаква да доминират до самия край на срещата и накрая напълно заслужено да добавят нови 3 точки към актива си. Всеки друг изход от срещата, различен от успех за домакините от Шамрок Роувърс, би бил голяма изненада - Прогноза 1.

Прогноза: 1    Среден Коефициент: 1.70 футболни прогнози непознати