Сент Трюиден - Роял Антверпен

21.11.2021 17:00
Сент Трюиден Роял Антверпен
2 - 1

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.53 футболни прогнози познати

bet365

Футболните състави на Сент Трюиден и Роял Антверпен се изправят в сблъсък от 15-ия кръг на сезона на Първа Дивизия А в Белгия.

Играчите на домакините са 11-ти в таблицата с временното подреждане със събрани 18 точки, след 5 победи, 3 равенства и 6 загуби от началото на първенството, като в изиграните 14 мача са отбелязали 15 гола в противниковата врата и са получили 20 гола в мрежата си. На домашна сцена съставът е играл 7 двубоя досега, в които е записал една победа, 2 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 8-13.

Гостуващият тим на Роял Антверпен се намира на второ място в класирането с общ актив от 27 точки, постигнати след 8 победи, 3 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 14 срещи е отбелязал 25 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 16 попадения в мрежата си. При гостуванията си отборът е играл 7 двубоя досега, в които има 4 победи, 1 равенство и 2 загуби, реализирал е 13 гола във вратата на своите домакини и е позволил да му вкарат 9 гола в своята мрежа.

В последните си две домакинства тимът на Сент Трюиден стигна до равенство 2-2 с Андерлехт и загуби с 1-2 от Клуб Брюж. В предишните си две гостувания тимът на Роял Антверпен има загуба с 1-2 от Зулте Варегем, a в последното си гостуване постигна пълен успех с 1-0 над Серкъл Брюж.

В последните 10 изиграни сблъсъка между двата противника, тимът на Сент Трюиден е записал 4 успеха, отбора на Роял Антверпен има постигнати 3 успеха, а в 3 срещи двата отбора са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 13-13. В предишните 5 срещи у дома с отбора на Роял Антверпен, футболистите на Сент Трюиден са постигнали 2 победи, едно равенство и 2 загуби.

Изнесените факти в обосновката показват, че по-добрият отбор са домакините, но и гостите от Роял Антверпен не им отстъпват. И очакванията ми са са за една напрегната и интересна футболна среща като е напълно възможно и равенство. Изразявам предпочитания към играчите на домакините, като не изключвам и равния резултат - прогноза 1X.

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.53 футболни прогнози познати

bet365