Апоел Кфар Саба - Бней Йехуда

28.01.2022 15:00
Апоел Кфар Саба Бней Йехуда
1 - 0

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.41 футболни прогнози познати

Футболните отбори на Апоел Кфар Саба и Бней Йехуда се изправят в среща в текущото първенство в Лига Леумит на Израел.

Домакините са 6-ти във временното класиране с актив от 30 точки, след 7 победи, 9 равенства и 5 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 21 срещи имат положителна голова разлика 30-21. Пред собствените си фенове отборът има 10 двубоя досега, в които е записал 2 победи, 5 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 12-9.

Гостуващият състав на Бней Йехуда заема трета позиция в класирането с общ актив от 31 точки, събрани след 8 победи, 7 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 21 мача има голова разлика 27-19. На чужд терен съставът има 10 мача досега, в които е записал 4 победи, 3 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 12-9.

В последните си 10 мача във всички турнири играчите на Апоел Кфар Саба имат на сметката си 2 победи, 4 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 15-13. В предишните си 5 двубоя пред своята агитка съставът е с една победа, 1 равенство и 3 загуби. В тях Домакините са вкарали 7 попадения в противниковата врата и са допуснали 6 попадения в собствената мрежа.

В предишните си 10 изиграни мача във всички турнири съставът на Бней Йехуда има в актива си 5 победи, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 10-7. В предишните си 5 двубоя далеч от дома си съставът е с 3 победи, 1 равенство и една загуба. В тях Гостите са вкарали 6 гола във вратата на своите противници и са допуснали 3 гола в своята мрежа.

В последните си два домакински мача тимът на Апоел Кфар Саба допусна 2 поредни загуби - 0-1 от състава на Апоел Рамат Ган и 2-3 от тима на Апоел Ришон Лецион. В предишните си 2 гостувания съставът на Бней Йехуда завърши наравно 0-0 срещу тима на Апоел Рамат Ган и загуби с 0-2 от Апоел Ришон Лецион.

В предишните 3 сблъсъка между двата тима, тимът на Апоел Кфар Саба има спечелена 1 победа, отбора на Бней Йехуда не е спечелил нито една победа, а 2 мача са завършили при равен резултат, при обща голова разлика 2-1. В последната среща пред своите фенове с Бней Йехуда, Домакините от Апоел Кфар Саба нямат победа и 1 равенство.

По-обиграният отбор са домакините. И очакванията ми са да имат преимущество през по-голямата част от футболния сблъсък, но и гостуващия отбор не са слаби. И очаквам са за един интересен и напрегнат двубой като е възможно двубоя да завърши без победител. Така че, предпочитанията ми са за домакините, като не изключвам и равенството - прогноза двоен шанс 1X.

Прогноза: 1X    Среден Коефициент: 1.41 футболни прогнози познати