Сепахан Исфахан - Алуминиум Арак

02.06.2022 18:30
Сепахан Исфахан Алуминиум Арак
1 - 1

Прогноза: 1    Среден Коефициент: 1.53 футболни прогнози непознати

bet365

В мач от 30-ия кръг на текущото първенство от Про Лига в Иран, Сепахан Исфахан приема тима на Алуминиум Арак.

Футболистите на отбора домакин са трети в таблицата с общ актив от 55 точки, записани след 16 победи, 7 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 29 двубоя са вкарали 42 гола и са инкасирали 20 попадения в мрежата си. На своя терен съставът е играл 14 срещи досега, в които е записал 8 победи, 4 равенства и 2 загуби, при голова разлика 19-6.

Гостуващият отбор на Алуминиум Арак е 9-ти в таблицата с временното класиране с 36 точки, постигнати след 7 победи, 15 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 29 срещи е вкарал 19 гола във вратата на съперниците си и е получил 22 попадения в мрежата си. Навън съставът е играл 14 срещи, в които е записал 1 победа, 8 равенства и 5 загуби, вкарал е 5 попадения в противниковата мрежа и е допуснал 14 попадения в мрежата си.

В предишните си 10 официални мача отборът на Сепахан Исфахан е с 6 победи, 3 равенства и една загуба, при обща голова разлика 18-10. В предишните си 5 домакинства съставът е постигнал 2 победи, 3 равенства и нито 1 загуба. В тях Домакините са отбелязали 6 гола в противниковата врата и са позволили да им отбележат само едно попадение в своята врата.

В предишните си 10 официални двубоя футболистите на Алуминиум Арак имат записани 2 победи, 5 равенства и 3 загуби, при голова разлика 4-9. В последните си 5 гостувания тимът има 3 равенства и 2 загуби и не са постигнали нито една победа. В тези срещи Гостите все още не са вкарали нито едно попадение в мрежата на своите съперници и са допуснали 6 гола в собствената мрежа.

В последните си два домакински мача Сепахан Исфахан завърши наравно 1-1 с Естеглал Техеран, а при предишното си домакинство успя да победи с 3-0 срещу състава на Шахр Ходро Машхад. В предишните си две гостувания Алуминиум Арак падна с 0-2 от тима на Гол Гохар Сирджан, a в предишната си визита завърши наравно 0-0 срещу Естеглал Техеран.

В последните 3 играни двубоя между двата тима, Сепахан Исфахан е спечелил 2 победи, отбора на Алуминиум Арак не е спечелил нито една победа, а в 1 двубой двата състава са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 7-1. В последната среща пред своите почитатели с състава на Алуминиум Арак, играчите на Сепахан Исфахан са постигнали една победа.

Домакините несъмнено са по-силният тим към днешна дата и e логично да превъзхождат тотално своите гости през по-голямата част от двубоя и в крайна сметка без проблеми да се доберат до победата. Всякакъв друг резултат от двубоя, различен от победа за домакините от Сепахан Исфахан, лично за мен ще бъде голяма изненада - Прогноза 1.

Прогноза: 1    Среден Коефициент: 1.53 футболни прогнози непознати

bet365